Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Μαίου 2017 καλύπτοντας και τους τρεις θεματικούς άξονες που όρισε το Υπουργείο Παιδείας: Έμφυλες ταυτότητες, Διατροφή και ποιότητα ζωής, Πρόληψη εθισμού – εξαρτήσεων.

Εκτός από τις δράσεις που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, στην επιτυχία της θεματικής εβδομάδας συνέβαλαν με την παρουσία τους:

Στις 8 Μαΐου η συγγραφέας και κοινωνιολόγος κυρία Πριοβόλου Ελένη που ανέλυσε το θέμα των έμφυλων ταυτοτήτων και αναφέρθηκε στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.








Στις 11 Μαΐου η κυρία Τραυλού Λαμπρινή Ψυχολόγος MSc του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που αναφέρθηκε στις μορφές και τις αιτίες εθισμού – εξαρτήσεων.







Στις 12 Μαϊου ο κύριος Τριανταφυλλάκης Γιάννης Επιμελητής Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής που μίλησε για τις συνέπειες του εθισμού και τους τρόπους αντιμετώπισής του.







Ο διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στην πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών μας. Ευχαριστεί επίσης το δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων στην οποία πραγματοποιήθηκαν κάποιες από τις δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad