Ο ΝΑΟΑΣ στη 2η Σύσκεψη Οομίλων της 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουνίου 2017

Ο ΝΑΟΑΣ στη 2η Σύσκεψη Οομίλων της 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων

Με συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των Ομίλων της 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων εκτός των Αθλητικού Ομίλου Ιθάκης «Η Πρόοδρος» και Α.Ν.Ο. Ζακύνθου, οι οποίοι απουσίαζαν απολύτως δικαιολογημένα, πραγματοποιήθηκε η 2η Σύσκεψη της Περιφέρειας, στην οποία η τριμελής Επιτροπή Φ. Τριάντης, Γ. Γιολδάσης και Π.Τέφα, καθώς και το μέλος της Ανοικτής Θαλάσσης Γ. Μαρουλάκης εισηγήθηκαν την κάτωθι διεξαγωγή των αγώνων της Περιφέρειας:
  • Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2018 θα διεξαχθεί στο Ν.Ο. Λευκάδας 10 και 11 Μαρτίου 2018 και στο Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας 17 και 18 Μαρτίου 2018.
  • Διασυλλογικοί Αγώνες Optimist και Laser θα διεξαχθούν στον Ν.Ο. Βόνιτσας 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017, Ν.Ο. Λευκάδας 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 και 17, 18 και 19 Νοεμβρίου στον Α.Ο. Ιθάκης «Η Πρόοδος».
  • Αποφασίστηκαν τοπικοί αγώνες των κοντινών Ομίλων της Περιφέρειας με στόχο την καλύτερη πρόοδο των αθλητών.
  • Σκάφη Optimist, τα οποία δεν έχουν καταμετρηθεί , μπορούν να καταμετρηθούν από τον καταμετρητή κο Δ. Δήμου.
  • Όσον αφορά τους αγώνες της Ανοικτής Θαλάσσης αποφασίστηκε η πλήρης αναβάθμιση του Ράλι Ιονίου και η δημιουργία ενός αγώνα της Ανοικτής Θαλάσσης της Περιφέρειας, ο οποίος θα ξεκινάει από τα σύνορα της Περιφέρειας (Μεσολόγγι) και θα τερματίζει στην Κέρκυρα.
  • Από τα άμεσα κέρδη της συγκρότησης της Νέας Περιφέρειας είναι η επανεγγραφή του διαγραφθέντος Ν.Ο. Μεσολλογίου, καθώς και η δραστηριοποίηση του Ν.Α.Ο. Αστακού με 10 σκάφη στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
  • Μέχρι και τις επόμενες εκλογές την Εφορία πλέον της Περιφέρειας θα έχουν ο Φ. Τριάντης, ο Γ. Γιολδάσης, η Π.Τέφα και ο Γ. Μαρουλάκης.
  • Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ι.Ο. , οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την αλληλεγγύη των Ομίλων και από το πραγματικό πνεύμα συνεργασίας με τη βεβαιότητα ότι θα έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη της Ιστιοπλοΐας και τη μεγάλη ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής.

(Στη φωτό διακρίνονται: ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος - ο πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ Κώστας Γαλάνης - Ο προπονητής του ΝΑΟΑΣ Παναγιώτης Καρελάκης.)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad