Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου προσκαλεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουνίου 2017

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου προσκαλεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου για συνάντηση και συζήτηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου προσκαλεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ, (Αθήνα, Πατησίων 5, 4ος όροφος) τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νίας σε συνάντηση/συζήτηση με σκοπό την διοργάνωση κοινών δράσεων για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017.


ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ:

1. Συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου με σκοπό την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017

2.
Διοργάνωση εκδηλώσεων ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ξηρομέρου & ανάδειξης του τόπου μας.

Στην συνάντηση/συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τους, καθώς επίσης και όποιος άλλος επιθυμεί να είναι παρόν.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη ώστε να εκφράσετε την άποψή σας, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ.
Κων/νος Γεωργούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad