Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουνίου 2017

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού!

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αίολος Αστακού. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του Παπάγου και συγκεκριμένα του προπονητή της ομάδας Κώστα Σορώτου, καθώς η αθηναϊκή ομάδα παίρνει τη θέση του Αίολου στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως στον Αίολο υπήρχε η απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα είτε στη Β΄ είτε στη Γ΄ Εθνική και τελικά επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα του Αστακού να είναι έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. 

Όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας υπάρχει η πληροφορία πως επιθυμία του Αποστόλη Πανταζή είναι να πάρουν ευκαιρίες οι παίκτες από την περιοχή και σε αυτή τη λογική θα γίνουν όλες οι κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad