Ιωάννης Τριανταφυλλάκης: Ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο Ξηρομέρου έχει αποτύχει - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2017

Ιωάννης Τριανταφυλλάκης: Ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο Ξηρομέρου έχει αποτύχει

Aστακός, 9/6/2017


Η ρητορική του πολιτικού λόγου είναι αναγνωρίσιμη, ιδιαίτερα του αντιπολιτευτικού. Θα ήθελα να αποφύγω στομφώδης εκφράσεις και να ασκήσω στείρα κριτική σε ένα κομβικό σημείο για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Πάραυτα, μετά την έγκριση του δανείου (υπ' αριθμόν 3614 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, 01/06/2017) είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο μας έχει αποτύχει.

Στην θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος επισήμαινα με την πρώτη ευκαιρία την κακοδιαχείριση των πόρων και εφιστούσα την προσοχή για σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Δυστυχώς, δεν εισακούστηκα, όπως και κάποιοι άλλοι συνάδερφοί μου.

Ο τρόπος διοίκησης της υπάρχουσας δημοτικής αρχής οδηγεί σε μαρασμό και υποθηκεύει το μέλλον του τόπου. Τα αίτια πολλά και γνωστά. Μετά από 2,5 χρόνια το πρόσημο είναι αρνητικό και ζητείται εύρεση πολιτικών λύσεων .Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προϋπολογισμού είναι ζητούμενα.

Ο χρόνος υπάρχει… πρέπει να βρεθεί η διάθεση για αλλαγές. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος διαθέτει ανθρώπους ικανούς, με όρεξη και εμπειρία. Ήρθε η ώρα της ουσιαστικής συνεργασίας με γνώμονα το κοινό καλό.


Με εκτίμηση 
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad