Διεξαγωγή αγώνων ορεινής ποδηλασίας (Mountain Bike) στο Αγρίνιο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουνίου 2017

Διεξαγωγή αγώνων ορεινής ποδηλασίας (Mountain Bike) στο Αγρίνιο

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 11 το πρωί, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Γ.Π.Σ. Αγρινίου» με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τη στήριξη του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) «Agrinio MTB race 2» με την συμμετοχή συλλόγων από τη Δυτική Ελλάδα. Αναμένονται ποδηλάτες από Πάτρα, Πύργο, Σπάρτη, Ιωάννινα, Αίγιο, Κόρινθο, Λευκάδα, Άρτα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Θέρμο κ.α. 

Οι αγώνες γίνονται για πρώτη φορά εντός του αστικού ιστού της πόλης και ειδικότερα στο πάρκο αυτής, γεγονός που καθιστά εύκολη την πρoσέλευση των κοινού. Έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα από τον διοργανωτή σύλλογο, η δεύτερη διοργάνωση να βελτιωθεί τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και να καθιερωθεί ως θεσμός, βάζοντας την πόλη του Αγρινίου στο ποδηλατικό καλεντάρι της χώρας. 


Με εκτίμηση
    Ο Πρόεδρος         Η Γ. Γραμματέας
                                           Διώτης Γιώργος  Καμμένου Αλεξάνδρα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad