Παναγιώτης Στάϊκος: Παιδικές χαρές. Ένα σοβαρό και ευαίσθητο θέμα, το οποίο απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Παιδικές χαρές. Ένα σοβαρό και ευαίσθητο θέμα, το οποίο απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα

Γράφει ο Παναγιώτης Στάϊκος

Ελάχιστες παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Χώρα έχουν πιστοποίηση και όλες οι άλλες εάν εφαρμοζόταν αυστηρά ο νόμος, θα έπρεπε να είναι κλειστές. 

Ίσως η μοναδική στον Δήμο μας που πληροί τις προϋποθέσεις είναι αυτή του Αστακού, η οποία έγινε στην θητεία του κυρίου Σαμαρά ως Δημάρχου Ξηρομέρου.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν να αφήσουμε το γράμμα του νόμου και ας μείνουμε στην ουσία, η οποία είναι να περνάει συχνά ένας υπεύθυνος από τον Δήμο για να ελέγχει τις φθορές που προκαλούν κάποια «μεγάλα κακά παιδιά». Έτσι λοιπόν εάν περάσει κάποιος υπεύθυνος του Δήμου μας (ας αφήσουν κάποιοι τους Προέδρους ήσυχους) ακόμη και στην καλύτερη παιδική χαρά του Δήμου, αυτή του Αστακού, θα δει πως έχουν σπάσει σανίδες, εξέχουν πρόκες και άλλες ζημιές επικίνδυνες για τα παιδιά και ας αφήσουν κάποιοι ανώνυμοι τις εξυπνάδες, λέγοντας ειρωνικά πως θα τα φτιάξει όλα ο Στάικος. Εγώ ποτέ δεν υποσχέθηκα τα πάντα, ούτε παρέστησα τον μάγο ή τον φακίρη, απλά είμαι ρεαλιστής.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad