Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Στήριξη - παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουλίου 2017

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Στήριξη - παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας

Το 2010 διακόπηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που υλοποιούνταν στην πρώην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας, εξαιτίας των κακών χειρισμών της τότε Δημοτικής Αρχής.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη καθώς και τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, με την υποστήριξη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής αποφάσισε την μας, στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας.

Καταρτώντας πρόγραμμα επισκέψεων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αλυζίας και συγκεκριμένα στην Κανδήλα, στο Μύτικα, στο Αρχοντοχώρι, στο Βάρνακα και στην Παναγούλα, για πρώτη φορά την Πέμπτη 29-06-2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα της Κανδήλας. Η βοήθεια του Προέδρου του τοπικού διαμερίσματος κ. Κράββαρη Σπύρου ήταν πολύτιμη καθώς συνόδευσε το προσωπικό μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλα Κων/νο σε οικίες υπερήλικων ατόμων, που έχουν την ανάγκη στήριξης από το εν λόγω πρόγραμμα.

Αιτήσεις για στήριξη και παροχή βοήθειας στους υπερήλικες μπορούν να υποβληθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου πάνω από τον παιδικό σταθμό του Αστακού κατά τις πρωινές ώρες ή ηλεκτρονικά στο

e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 26460-41482. Υπεύθυνη του Προγράμματος κα Νικολοπούλου ΕιρήνηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad