Παναγιώτης Στάϊκος: Πάρκο, νεκροταφείο και Ναυτικός Όμιλος Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιουλίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Πάρκο, νεκροταφείο και Ναυτικός Όμιλος Αστακού

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε

Μεσούσης της Τουριστικής περιόδου στην είσοδο της Πόλης του Αστακού η εικόνα του πάρκου είναι απογοητευτική. Πραγματικά καμένη γη. Και μη μου πείτε ότι είναι οι ζημιές του νερού που φταίνε, γιατί οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την Πέμπτη.Όσο για το νεκροταφείο η εικόνα ως προς τα σκουπίδια είναι αισθητά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να σας πω μπράβο, γιατί βλέπετε τι γίνεται με τα χορτάρια.

Όμως νεκροταφείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού είναι πολύ κορεσμένο και δεν υπάρχει πλέον χώρος ούτε για ένα νέο μνήμα.

Έτσι μέχρι να βρεθεί χώρος για την επέκταση του νεκροταφείου σας προτείνω στην πεζούλα, όπου είναι οι αγριοσυκιές, να διαθέσετε ένα ποσόν περίπου 5.000 Ευρώ, για να απομακρυνθούν πέτρες και μπάζα και να δημιουργηθούν περίπου 40 νέα μνήματα. 

Και τώρα ας περάσουμε στην ζωή και μάλιστα των νέων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού είναι ένας πολύ σημαντικός φορέα ο οποίος προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες στους νέους μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει σημαντικής αρωγής από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο.

Εγώ είμαι αρωγός στην πολύ σημαντική προσπάθειά τους και δεσμεύομαι στο μέλλον, αυτή η αρωγή να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αστακός 10/7/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad