Παναγιώτης Στάϊκος: Έχει ο Δήμος μας δύο Οικονομολόγους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και έναν από ΤΕΙ Λογιστικής, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Έχει ο Δήμος μας δύο Οικονομολόγους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και έναν από ΤΕΙ Λογιστικής, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δεν θα μιλήσουμε προσωπικά αλλά απρόσωπα.

Επειδή μου την έπεσαν κάποιοι ψευτοαλτρουιστές αρουραίοι, οι οποίοι θέλησαν να το παίξουν εργατοπατέρες και κοινωνικά ευαίσθητοι, θα τα ακούσουν όπως πρέπει, γιατί εγώ έχω αποδείξει, πως πιστεύω στην Κοινωνική δικαιοσύνη,την αξιοκρατία, τον αλτρουισμό και τον ουμανισμό.

Μάθετε λοιπόν πως τους νέους δεν τους απωθεί από την Πολιτική οι όποιες Πολιτικές Αντιπαραθέσεις, αλλά η ρουσφετολογίες, η αναξιοκρατία και τα βολέματα των δικών μας παιδιών!!!!

Ο Δήμος Ξηρομέρου λοιπόν έχει (2) Οικονομολόγους Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και οι δύο έχουν πάρει τις θέσεις τους με εξετάσεις ΑΣΕΠ, ο παλαιότερος έχει υπηρεσία στον Δήμο σχεδόν (20) είκοσι χρόνια και είχε προϋπηρεσία, πριν διοριστεί στον Δήμο ως λογιστής και άρα διαθέτει πέραν της επιστημονικής γνώσης και τεράστια εμπειρία και έχει και έναν που έχει τελειώσει ΤΕΙ Διοικητικού και Λογιστικής, ο οποίος έχει προσληφθεί και αυτός μέσω ΑΣΕΠ!!!!

Πείτε μου εσείς τώρα πονηρούληδες γιατί να πληρώνει ο Δήμος 1.800 ευρώ τον μήνα (μαζί με τον ΦΠΑ) στον όποιο ιδιώτη λογιστή; Το ποίο μεταφράζεται σε 21.600 ευρώ τον χρόνο ή 174.800 ευρώ, που ισοδυναμεί με την αγορά δυο ρετιρέ ή για να καλυφθούν οι ανάγκες στην Παπαδάτου (που μου την έπεσε ο άλλος, ενώ όταν ήμουν εγώ Δήμαρχος Αστακού η Παπαδάτου ανήκε στον Δήμο Φυτειών) και να πράξουν χρήματα και για άλλα Χωριά.

Και ας αφήσουν τους λαϊκισμούς περί νέων φτωχόπαιδων, αφού τα παιδιά γιατρών και Δικηγόρων της γενιάς μου με 40 χρόνια καριέρα, μέσα από το Λογιστικό τους γραφείο, λόγω του ονόματος του πατέρα τους μπορεί να βγάζουν 2 ή 5 και 10.000 ευρώ τον μήνα, δεν είναι και τα πιο φτωχά της κοινωνίας, όταν κάποια φτωχά παιδιά που έχουν τελειώσει Οικονομικά Πανεπιστήμια, με λαμπρά μεταπτυχιακά και Διδακτορικά, τα οποία είναι φτωχόπαιδα δουλεύουν πιτσαδόροι για να ζήσουν!!!!!

Φαντάζεστε όταν ήμουν Δήμαρχος, να προσλαμβανόταν μέσω ΑΣΕΠ ο γιός μου που την εποχή εκείνη εργαζόταν ως Μάνατζερ στο Ιασώ Θεσσαλίας, ως ειδικός σύμβουλος του Δήμου Αστακού, αφού εκτός από την Ιατρική είχε κάνει MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων, με πιστοποίηση σε Υπολογιστές και (4) ξένες γλώσσες τι θα γινόταν;

Η Κοινωνία θα έλεγε τι ΑΣΕΠ και παπαριές, μπήκε γιατί είχε το δόντι και ήταν ο γιος του Δήμαρχου Στάικου, ο οποίος για να μη φιλήσει τα πόδια κανενός, πήγε στην Γαλλία και ζει μια ζωή αξιοπρεπέστατη.

Όσο για τις ύβρεις που προσπαθείτε να μου προσάψετε, είναι γνωστό σε όλους, ότι δεν έχω βρίσει ποτέ μου πολιτικό μου αντίπαλο, γι’ αυτό δεν φοβάμαι κανένα δικαστήριο, αφού στα 12 χρόνια που άσκησα εξουσία στο Ξηρόμερο και στα 40 χρόνια, που ζω εδώ δεν έχω καταδικαστεί ούτε μια φορά!!!!

Όμως κάποιους ανώνυμους συκοφάντες φροντίζω να τους στολίζω με την γλώσσα της κρεαταγοράς και όχι μόνο (ματαιοπονούν πως συκοφαντώντας με μπορούν να με φθείρουν, αφού αυτές οι ανοησίες λειτουργούν υπέρ μου), αφού ως φοιτητής εργαζόμουν σε αυτούς τους χώρους, με αποτέλεσμα αν χρειαστεί να μιλήσω αυτήν την γλώσσα, την μιλάω όσο λίγοι και τελείωσα την Ιατρική εργαζόμενος ταυτόχρονα σε χρόνο ρεκόρ στα 5,5 χρόνια και όχι 6 που είναι κανονικά!!!!

Καλοδεχούμενες επώνυμες και ανώνυμες απαντήσεις, ερωτήσεις και σχόλια με επιχειρήματα!!!

Όποιος όμως εκτοξεύσει ύβρεις και συκοφαντίες, δεν του την χαρίζω. Τέλος η ανωτερότητα και η ανοχή. Κατ’ ευθείαν στον Εισαγγελέα και τότε θα γνωρίσουν τον Στάικο, ο οποίος δεν θα επιδείξει ίχνος οίκτου ή συγχώρεσης!!!!

Υ.Γ.

Σε όποιος δεν αρέσουν αυτά που γράφω στις αναρτήσεις μου, ας μην τις ανοίξουν, για να τις διαβάσουν.


DR . Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad