Αυξημένη η τουριστική κίνηση τις τελευταίες ημέρες στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Αυγούστου 2017

Αυξημένη η τουριστική κίνηση τις τελευταίες ημέρες στον Αστακό

Αυξημένη η τουριστική κίνηση των δυο τελευταίων ημερών στον Αστακό.

Πολλά σκάφη προερχόμενα από τα νησιά του Ιονίου βρίσκουν καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης μας προσφέροντας μια ευχάριστη νότα. Ακόμη και πολυτελείς θαλαμηγοί προερχόμενοι και από γειτονικές χώρες απολαμβάνουν μια υπέροχη βραδιά στον Αστακό προσφέροντας παράλληλα μια μαγική εικόνα στα μάτια των κατοίκων. 

Η τουριστική κίνηση γενικώς στο Ιόνιο έχει μια μικρή αύξηση κυρίως από ξένους επισκέπτες οι οποίοι παραμένουν οάσεις μέσα στην έρημο της οικονομικής δυστοκίας από τους Έλληνες.

Δικαίως οι επαγγελματίες αισθάνονται ανακουφισμένοι από την έλευση όλων αυτών των ξένων τουριστών οι οποίοι απαλλαγμένοι από την οικονομική μέγκενη των χωρών τους εναποθέτουν τον οβολών τους (euro) στους τοπικούς επαγγελματίες.
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad