Παναγιώτης Στάϊκος: Αντί να μιλάμε για το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό, μιλήσαμε για το αυτονόητο! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Αντί να μιλάμε για το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό, μιλήσαμε για το αυτονόητο!

Αντί να μιλάμε για το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό, μιλήσαμε για το αυτονόητο!!!

Tο γκαζόν στα παρτέρια του λιμανιού κουρεύτηκε, όπως δείχνει και η εικόνα. Για έναν σύγχρονο Δήμο αυτό είναι το αυτονόητο και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και να ποτίζεται τώρα το καλοκαίρι από το Λιμενικό Ταμείο –Δήμο δύο φορές την ημέρα.Το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό για τον Δήμο είναι να ξεκινήσει από τα τουριστικά θέρετρα, στα Λιμάνια του Δήμου, τον Μύτικα και τον Αστακό και να έχει ελεύθερο Wi-Fi, γιατί αυτό είναι το αίτημα των νέων σήμερα και των παραθεριστών και να επεκταθεί σε όλα τα Χωριά του Δήμου!!!!!

Να τοποθετηθούν φορητοί απινιδωτές (για ανάταξη ανακοπής καρδιάς) σε αυτά τα τουριστικά θέρετρα που ιδιαίτερα το καλοκαίρι κάποιες ώρες βρίσκονται εκεί ντόπιοι κάτοικοι και παραθεριστές και ανέρχονται σε χιλιάδες, όπως συμβαίνει σε κάποιους πρωτοποριακούς Δήμους.

Να προμηθευτεί ο Δήμος Δημοτικό Ασθενοφόρο και να μην ακούμε δεν έχει οδηγό στην βάρδια το ΚΥ ή το ασθενοφόρο λείπει σε άλλο περιστατικό!!!

Και άλλες σύγχρονες και πρωτοποριακές προτάσεις, που όταν θα έλθει η ώρα θα ειπωθούν όλες.

Και όταν βλέπουμε κάτι καλό εμείς επειδή δεν είμαστε μικρόψυχοι θα λέμε μπράβο!!!

Εγώ δεν γκρίνιαξα ποτέ που άργησε να τελειώσει η ασφαλτόστρωση μπροστά στον παιδικό σταθμό, όπου λόγω του σαθρού του εδάφους, το οποίο έγινε από επιχωματώσεις την περίοδο 1970 από την ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ και κατά την κατασκευή του κεντρικού αγωγού του βιολογικού επειδή έμπαινε θάλασσα στο υπέδαφος έφθασε να υποστεί καθίζηση μέχρι το πεζοδρόμιο του Παιδικού Σταθμού.

Λέμε λοιπόν μπράβο γιατί η μελέτη του έργου ήταν πολύ καλή και μετά την εξυγίανση του εδάφους έπεσε δάπεδο με μπετόν και μετά η ασφαλτόστρωση.


Υ.Γ.

Και επειδή ένας φίλος σε ένα σχόλιο του έλεγε επί λέξει:

Δεν μας παρατάς κύριε σταικε. Μόνο ο αστακός υπάρχει για σας; για Κάντε μια βόλτα από το χωριό Παπαδάτου να δείτε χάλια. Ο αστακός ο αστακός ο αστακός μας έχετε πριξει.

Εγώ παρακάμπτω την οργή σας και την επιθετικότητα σας προς το πρόσωπό μου, γιατί δεν γνωρίζετε, ότι σαν Δήμαρχος Αστακού επέδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά Χωριά, όπως τα Βλυζιανά, στα οποία κατασκευάσαμε την ύδρευση, το γήπεδο 5Χ5, αλλάξαμε όλες τις Δημοτικές λάμπες, ασφαλτοστρώσεις κλπ, για τα οποία κάποιοι Αστακιώτες μου την έπεφταν. Στο Στρογγυλοβούνι θα θαυμάσετε ένα γήπεδο 5Χ5 Ολυμπιακών προδιαγραφών με χλοοτάπητα, φωτιστικά κλπ, αντίστοιχα στα Αγράμπελα ή στην Μπαμπίνη όπου ασφαλτοστρώθηκαν όλοι οι δρόμοι του Χωριού, έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, ανάπλαση πλατειών με πλακοστρώσεις και φωτιστικά και αλλάξαμε ολόκληρο τον Δημοτικό φωτισμό, τον οποίο βλέπετε από το Χωριό σας κλπ, και το ίδιο έγινε σε όλα τα Χωριά, για τα οποία μου την έπεφταν κάποιοι Αστακιώτες.

Άρα με αδικείτε, όταν λέτε ότι σας έχω πρήξει με το Αστακό.

Σας καλώ λοιπόν όποτε θέλετε να έρθετε να πάμε να τα δούμε. Θα δείτε αθλητικές υποδομές στην Παλαιομάνινα (η οποία βέβαια δεν είναι μικρό Χωριό) με ποιότητα, που δεν έχουν ούτε στην Κηφισιά.


Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad