Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Ηρακλή Αστακού (ΦΩΤΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Αυγούστου 2017

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Ηρακλή Αστακού (ΦΩΤΟ)

Με τις ευχές όλων μας για υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07/08/2017, παρουσία ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ, αγιασμός και ομιλίες από τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή. Αφού μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, άρχισε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017–2018.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Αστακού και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και των φιλοξενούμενων ομάδων. Ένα αίτημα πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και της Δημοτικής Αρχής. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Μουρκούση, τον κ. Βασίλη Καρακώστα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης MODA CASA στο Αγρίνιο, για την ευγενική του προσφορά στα πλακάκια και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad