Ο σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά» τιμά και βραβεύει - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Αυγούστου 2017

Ο σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά» τιμά και βραβεύει

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ «Η ΒΕΛΑ»

Τιμά και βραβεύει

- Τη δασκάλα του χωριού μας Ελένη Μακρή για την μεγάλη της προσφορά στη μόρφωση των παιδιών μας και στα γράμματα.

- Το πρώτο Δ.Σ του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας «ΗΜΥΡΤΙΑ» στο πρόσωπο του προέδρου του Ιωάννη Καρατσούλα για το πρωτοποριακό για την εποχή έργο που επέδειξε τη δεκαετία του 1970 και την προσφορά του στον πολιτισμό.

- Τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου μας Νίκο Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύνδεσμο μας, και την κοινωνική του προσφορά.

- Την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας «Αχιλλέας» Βασιλοπούλου για την επιτυχημένη πορεία του στο τοπικό πρωτάθλημα τη δεκαετία του 1990-2000.

Μέσα από τις βραβεύσεις ο Σύνδεσμος μας, αναγνωρίζει και τιμά τις αξίες, τις αρχές, την αγάπη και όποια προσπάθεια προάγει τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τα γράμματα και προσφέρει υπηρεσίες στο χωριό μας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΩΡΑ 21.30, ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad