Παναγιώτης Στάϊκος: Ο αμίαντος, η ουδεμία σχέση μου με αμιαντοσωλήνες, ο καρκίνος και η ώρα του Εισαγγελέα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Αυγούστου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο αμίαντος, η ουδεμία σχέση μου με αμιαντοσωλήνες, ο καρκίνος και η ώρα του Εισαγγελέα

Ο αμίαντος, η ουδεμία σχέση μου με αμιαντοσωλήνες, ο καρκίνος και η ώρα του Εισαγγελέα.

Στην Δημοκρατία ο Κοινωνικός έλεγχος προς τους ασκούντες την όποια εξουσία, δεν πρέπει να είναι απλά ανεκτός, αλλά επιβεβλημένος!!!!

Άλλο όμως Κοινωνικός έλεγχος και άλλο συνειδητά ψέματα και συκοφαντίες, προκειμένου κάποιοι να προσπαθήσουν να λασπώσουν πρόσωπα και συνειδήσεις.

Παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο αγωγός από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι το Πλατυγιάλι κατασκευάστηκε από την ΕΤΒΑ για τις ανάγκες των διαλυτηρίων πλοίων, στην θητεία της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής, έχοντας πάντα την ευγένεια να μην αναφέρω το όνομα του τότε Προέδρου της Κοινότητας, ο οποίος βέβαια δεν είχε καμιά προσωπική ευθύνη.

Αν κάποιοι συκοφάντες, όπως αυτός ο ανώνυμος στις 27/7/2017, ο οποίος επανέλαβε για εκατοστή φορά, πως δήθεν εγώ κατασκεύασα το δίκτυο με τους αμιαντοσωλήες και ποτίζω τον κόσμο με καρκινογόνο νερό, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι, το δίκτυο που κατασκευάστηκε στην θητεία μου το 1988 από το Πλατυγιάλι μέχρι και την καινούργια δεξαμενή του Αστακού την οποία τότε κατασκευάσαμε, είναι από πλαστικούς σωλήνες PVC, τότε θα πρέπει να ξέρουν πως δεν θα δείξω καμιά ανοχή και θα είναι υποχρεωμένοι και οι διαχειριστές των Blogs να συνεργαστούν με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η ευθύνη θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στους ιδίους .

Επί της ουσίας εάν οι σωλήνες ύδρευσης από αμίαντο είναι επικίνδυνοι και προκαλούν καρκίνο, η επιστημονική κοινότητα είναι απολύτως σαφής, αφού δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη παγκοσμίως, η οποία να αποδεικνύει ή να έχει απλές ενδείξεις, ότι όταν πίνουμε νερό από σωλήνες αμιάντου, κινδυνεύουμε να πάθουμε κάπου καρκίνο.

Ο αμίαντος έχει αποδειχθεί με επιστημονικές μελέτες, όταν εισπνέεται μακροχρόνια προκαλεί στους πνεύμονες μια επαγγελματική νόσο, η οποία λέγεται αμιάντωση, η οποία προκαλεί αναπνευστική ανεπάρκεια και κάποιοι από αυτούς τους ασθενείς, είναι δυνατόν να παρουσιάσουν καρκίνο πνεύμονα. Τελεία και παύλα.

Η ανοχή απέναντι τους συκοφάντες θα είναι μηδενική και τους περιμένει ο πέλεκυς του Εισαγγελέα, όπως και όποιους επιχειρήσουν να τους καλύψουν.

Θα τους ξεσκίσω!!!!

Ας βρουν εκείνοι τρωτά μου και να με ξεσκίσουν .

Ανοχή τέλος απέναντι στους συκοφάντες.

Υ.Γ. Επειδή το πλέον κατάλληλο υλικό σήμερα για σωλήνες ύδρευσης είναι το Πολυαιθυλένιο, όπως ο αγωγός, που κατασκευάσαμε την ύδρευση των Βλυζιανών και δεν παθαίνει ποτέ ζημιές, συντάξαμε μελέτη για αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό με πολυαιθυλένιο και η μελέτη ήταν ολοκληρωμένη με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη δημοπράτησης με προϋπολογισμό το 2010 (7) επτά εκατομμύρια ευρώ, την οποία παραδώσαμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή, .


Αστακός 1/8/2017


Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος ΑστακούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad