Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τη Νέα Σχολική Χρονιά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Τα σχολεία ξεκίνησαν, η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο της γνώσης.

Σ' αυτό το νέο ξεκίνημα όλοι εμείς, οι σχολικές επιτροπές και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή των σχολείων μας, για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας και κάθε δημιουργική σας προσδοκία.

Το σχολείο ως πολύτιμος αρωγός για την ανάπτυξη της δημοκρατικής συνείδησης και την ελεύθερη σκέψη, σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών, καλλιεργώντας την πνευματική και κοινωνική τους προσωπικότητα.

Η παιδεία είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, προετοιμάζοντας σωστούς αυριανούς πολίτες.

Πολλές ευχές στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και ιδιαίτερα στα πρωτάκια του κάθε σχολείου. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες μια ουσιαστική και παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη μόρφωση, πρόοδο, δημιουργία και επιτυχίες!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad