Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΑΙΤΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την υπολειτουργία του Δασαρχείου Αμφιλοχίας που επανειλημμένος έχουμε επισημάνει, στο οποίο υπάγονται πάνω από 1000 κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής. Η οποία έχει ως αποτέλεσμα να εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις για τον αποχαρακτηρισμό για την ίδρυση και λειτουργιά των σταβλικών εγκαταστάσεων με συνέπειες και στα προγράμματα βιολογικής κτηνοτροφίας και γενικότερα στην δραστηριότητα των κτηνοτρόφων.

Η πολιτεία συνεχίζει να αδρανεί παρά τις διαμαρτυρίες της Ομοσπονδίας μας και κτηνοτρόφων της περιοχής θυμίζοντας μας για άλλη μια φορά ποιους αφορά η «δίκαιη ανάπτυξη» που τόσος λόγος γίνεται τελευταία.

Γι αυτούς τους λόγους καλούμε τους κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί στο Δασαρχείο Αμφιλοχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad