Η μικρούλα που θέλει να έχει τον μπαμπά της όλο δικό της (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2017

Η μικρούλα που θέλει να έχει τον μπαμπά της όλο δικό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα και τα πολύ μικρά μωρά έχουν τον τρόπο τους να εκφράζουν τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες τους, συμπεριλαμβανομένων των γονιών τους.

Μπορεί να μην μιλάνε ακόμα ή να μην μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά τους, όμως σίγουρα θα βρουν τη λύση για να μας δείξουν τι τους ενοχλεί. Όπως αυτή η μικρούλα, η οποία, απ’ ό,τι φαίνεται, θέλει να έχει τον μπαμπά της ολόδικό της και να μην τον μοιραστεί με κανέναν -ούτε με τη μαμά της!

Όπως θα δείτε στο σύντομο αυτό βίντεο, ο μπαμπάς έχει τη μικρή στην αγκαλιά του ενώ είναι ξαπλωμένοι. Η γυναίκα που κάθεται δίπλα, που προφανώς είναι η μαμά, προσπαθεί να πιάσει το χέρι του. Η αντίδραση, όμως, της ενοχλημένης μικρής δηλώνει ότι «στους δύο, τρίτος δεν χωρεί» και με συνοπτικές διαδικασίες, την απομακρύνει.

Άλλη μια απόδειξη ότι η σχέση μπαμπά- κόρης είναι μοναδική και ξεκινά από τόσο νωρίς.

Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad