Δήμος Ξηρομέρου: Ένταλμα πληρωμής ύψους 4.947,60 € για προμήθεια ξαπλωστρών και λοιπού εξοπλισμού παραλιών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Ξηρομέρου: Ένταλμα πληρωμής ύψους 4.947,60 € για προμήθεια ξαπλωστρών και λοιπού εξοπλισμού παραλιών

Εκδόθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, με υπογραφή του Προέδρου του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, ένταλμα πληρωμής ύψους 4.947,60 € για προμήθεια ξαπλωστρών και λοιπού εξοπλισμού παραλιών (δείτε εδώ). Αφορά τον Αστακό, γιατί εμείς στον Μύτικα τέτοια πράγματα δεν είδαμε.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι στην σχετική απόφαση, το μέλος του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου κ. Κώστας Γαλάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Γαλούνη, αναφέρει και έχει γραφτεί στα επίσημα πρακτικά που αναρτήθηκαν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ότι καταψηφίζει διότι θεωρεί την προμήθεια ξαπλωστρών ύποπτη, γιατί δεν υπάρχει δεύτερη προσφορά όπως έχει ζητήσει σε προηγούμενο συμβούλιο, και η απάντηση που έλαβε ήταν, «θα δίνω τα έργα όπου γουστάρω εγώ» (δείτε εδώ).

Ο κ. Κώστας Γαλάνης είναι σήμερα Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad