Παναγιώτης Στάϊκος: Τι φταίει που ‘γινες ληστής, τον ρώτησε ο Δικαστής; Τις πταίει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Δεκεμβρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Τι φταίει που ‘γινες ληστής, τον ρώτησε ο Δικαστής; Τις πταίει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής;

Τι φταίει που ‘γινες ληστής ,τον ρώτησε ο Δικαστής;
Τις πταιει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής ;;;;
Μα ασφαλώς η αξιότιμος Δημοτική μας Αρχή!!!!


Κατά την περιφορά της εικόνας του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου επικρατούσε αυτή η αλγεινή κατάσταση, η οποία από τότε ασφαλώς επιδεινώθηκε!!!!

Τότε μίλησα για ασέβεια απέναντι στους Πολίτες, αλλά σήμερα νομίζω πως η πιο δόκιμη λέξη είναι η ασέλγεια απέναντι στην Πόλη που ζούμε και λατρεύουμε, η οποία είναι μια από τις πιο όμορφες Πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, που στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου παραλιακού μετώπου συνέβαλαν κατά σειρά αρχαιότητας οι κύριοι Στράτος, Λυμπεράτος, ο γράφων, Πιτσούλιας, Σαμαράς, εκτός από την σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία πέραν του ότι ουσιαστικά μέσα σε πάνω από 3 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα, εκτός από αυτές τις δυσφημιστικές εικόνες!!!

Ο Αστακός μας!!!!

Και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε κανέναν, να ασελγήσει άλλο στην Πόλη της καρδιάς μας!!!

Ο Πρώτος μέτοχος της Δυνατός Αστακός ΑΕ Κτηνοτροφικής μονάδας ήδη ανέλαβε καθήκοντα, ο καλός μας φίλος Πάνος Πόλκας. Αξιοσημείωτο ότι μέχρι στιγμής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από 10.000 άτομα, για να γίνουν μέτοχοι στην Εταιρία με τις λαμπρές οικονομικές προοπτικές, αφού η Δημοτική μας Αρχή μας παράσχει δωρεάν βόσκηση!!!! 


Το να κάνει κάποιος λάθος, όταν ασκεί εξουσία ή να υπάρξουν παραλήψεις ή ατέλειες αυτό είναι ανθρώπινο. Αλλά όταν σου υποδεικνύουν το λάθος και εσύ απλά τους γράφεις εκεί που νομίζεις, θα πρέπει να ξέρεις πως σε ενάμισι χρόνο, οι Πολίτες θα σε γράψουν εκεί που αυτοί θα έχουν αποφασίσει, πως σου πρέπει!!!

Ας αφήσουμε όμως σήμερα λόγω των Χριστουγέννων αυτές τις Βουκολικές εικόνες και ας μεταφερθούμε νοερά –με την ψυχή μας εκεί στην φάτνη,που κάποια ευλογημένα ζώα ζέσταιναν με τα χνώτα τους τον Χριστό μας!!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους ανεξαιρέτως και ασφαλώς και στην Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στις οικογένειες τους, γιατί για εμάς το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά θεσμικό και ως εκ ‘ τούτου δεν υπάρχει από πλευράς μας ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης!!!! .

Σας αφιερώνω αυτό το υπέροχο – αγαπημένο μου τραγούδι: Ο ΛΙΟΝΤΑΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ!!!!
 

Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad