Στην Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας ο αθλητής του Κένταυρου Αστακού, Χρόνης Νικόλαος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Δεκεμβρίου 2017

Στην Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας ο αθλητής του Κένταυρου Αστακού, Χρόνης Νικόλαος

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Ο Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ κλήθηκε να συμμετέχει στην επίλεκτη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία θα μεταβεί την 9η Δεκεμβρίου 2017 στην Σόφια της Βουλγαρίας για να λάβει μέρος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία "HEREYA OPEN".

Η Ελληνική Αποστολή θα αναχωρήσει πρωινές ώρες της 9-12-2017 οδικώς από την Αθήνα για την Σόφια αποτελούμενη από 25 Αθλητές οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν στο βάθρο την ελληνική σημαία.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 1125 Αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου και 240 Αθλητικοί σύλλογοι. Ανάμεσά τους και η αγωνιστική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αφού για άλλη μία φορά με την ευγενική χορηγία της οικογένειας ΛΙΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ να λάβουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα εκτός Ελλάδος.

Ο Αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος δήλωσε σχετικά με την πρόσκλησή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:

“Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω με μία ελληνική αποστολή σε Διεθνές Πρωτάθλημα και θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος και να ανεβάσω την ελληνική σημαία στο βάθρο. Ευχαριστώ την ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ για την πρόσκλησή μου. Επίσης, ευχαριστώ τον Δάσκαλο μου κ. Μαρίνο Γεώργιο για την στήριξη και την αγωνιστική και όχι μόνο, καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Αθλητής. Ευχαριστώ επίσης και όλους τους συναθλητές μου για την αγάπη και την βοήθειά τους. Αν και δεν θα αγωνιστώ με τον σύλλογο μου, η παρουσία του ΔΑΣΚΑΛΟΥ μου και των συναθλητών μου που θα βρίσκονται και θα αγωνιστούν και αυτοί στο Πρωτάθλημα μου δίνει χαρά και δύναμη.”

Η Αθλητική οικογένεια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ εύχεται κάθε επιτυχία στον Αθλητή, όπως και στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους με τα ελληνικά χρώματα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε την οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΒΑΝΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ για την συνεχή οικονομική στήριξη των Αθλητών.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad