Μύτικας: Πλήρεις αιματολογικές, βιοχημικές και εξειδικευμένες εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Δεκεμβρίου 2017

Μύτικας: Πλήρεις αιματολογικές, βιοχημικές και εξειδικευμένες εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου

Το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ. - 12:00 μ.μ., στο χώρο του Λυκείου Μύτικα και πριν την βραδινή εκδήλωση, πλήρες κλιμάκιο του εργαστηριακού τμήματος της Νοσηλευτικής Ομάδας Αγρινίου, συνυπικουρούμενο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - τμήμα Αγρινίου και τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα, θα προχωρήσει σε πλήρεις αιματολογικές, βιοχημικές και εξιδικευμένες εξετάσεις, που έχουν συμμετοχή αν γίνουν έξω, για όσους το επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ.

Παράδειγμα εξιδικευμένων εξετάσεων: Φερριτίνη, σίδηρος, ασβέστιο, φώσφορος, γλυκοζιομένης για διαβητικούς ώστε να ρυθμίσουν σωστά το σάκχαρο τους, και πάρα πολλές άλλες.
Οι απαντήσεις θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους το ίδιο βράδυ στην εκδήλωση.
Οι πολίτες της περιοχής μπορούν να προσέλθουν έχοντας μαζί τους μόνο το ΑΜΚΑ τους και η πρόσκληση αφορά και αυτούς που είναι ανασφάλιστοι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad