Κακοτεχνίες στο νέο δρόμο Πλατυγιάλι – Άγιος Δημήτριος: Δεν παραλαμβάνει το έργο η Περιφέρεια (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιανουαρίου 2018

Κακοτεχνίες στο νέο δρόμο Πλατυγιάλι – Άγιος Δημήτριος: Δεν παραλαμβάνει το έργο η Περιφέρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητική εξέλιξη έλαβε η παράδοση του έργου του νέου δρόμου Πλατυγιάλι – Άγιος Δημήτριος που αποτελεί τμήμα της σύνδεσης του λιμανιού του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια Οδό, οδικό έργο μεγάλης σημασίας για την Αιτωλοακαρνανία και στο οποίο οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, καθώς οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντόπισαν σοβαρές κακοτεχνίες και η Περιφέρεια αρνείται να αποδεχθεί το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Υποδομών, ενώ για το θέμα μίλησε στην τηλεόραση του Αχελώου ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας:




πηγή

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad