Γιγάντιο χταπόδι «καταπίνει» κεφάλι δύτη! (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιανουαρίου 2018

Γιγάντιο χταπόδι «καταπίνει» κεφάλι δύτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λάτρεις των καταδύσεων και των θαλασσών σίγουρα θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, βουτώντας στο βυθό. Κάποιες φορές, όμως, οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι δύτες είναι πολύ επικίνδυνες.

Δύο δύτες που εξερευνούσαν έναν ύφαλο στην Ωκεανία, είχαν την ατυχία να βρεθούν αντιμέτωποι με το «αφεντικό» της περιοχής. Απολάμβαναν την κατάδυση και τα «θαύματα» του βυθού όταν αντιλήφθηκαν ένα τεράστιο χταπόδι που κρυβόταν καμουφλαρισμένο, περιμένοντας τη λεία του.

Το γιγάντιο χταπόδι όμως δεν πήρε πολύ καλά το γεγονός ότι οι δύτες εισέβαλαν στον χώρο του και αποφάσισε να «γνωριστεί» καλύτερα με τον απρόσκλητο επισκέπτη της φωλιάς του.

Άρχισε διερευνητικά, να απλώνει τα τεράστια πλοκάμια του στα χέρια του δύτη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατάπιε όλο το κεφάλι του. Η γεύση του πάντως δεν πρέπει να του άρεσε και τον άφησε ελεύθερο λίγο μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad