Παναγιώτης Στάϊκος: Αγελάς εμήνυσεν το Τσελιγκάτον του Δήμου Ξηρομέρου δια παρακώλυσιν συγκοινωνιών!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιανουαρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Αγελάς εμήνυσεν το Τσελιγκάτον του Δήμου Ξηρομέρου δια παρακώλυσιν συγκοινωνιών!!!

Αγελάς εμήνυσεν το Τσελιγκάτον του Δήμου Ξηρομέρου δια παρακώλυσιν συγκοινωνιών!!!

Και όμως είναι αληθές!!!

Υπερέβη το επτάμηνον από της ημέρας, όπου η αξιότιμος Δημοτική Αρχή επισκεύασεν την βλάβην εις τον αγωγόν της υδρεύσεως και σωρός εκ μπάζων κείτεται χαμαί, όστις εμποδίζει ουχί μόνον την ελεύθεραν κυκλοφορίαν εις τάς νταλίκας, αλλά και τας αγελάδας, μια από τας οποίας υπέστη κάκωσιν εις το κάτω τριτημόριον του δεξιού εμπροσθίου ποδός και ούτως η αγελάς ηναγκάσθη να προσφύγει εις την Δικαιοσύνην ,δια την παραδειγματικήν τιμωρίαν του ημετέρου Τσελιγκάτου!!!

Η αγελάς δε προσελθούσα εις την αίθουσα του δικαστηρίου, προκειμένου να καταθέσει επί πραγματικών γεγονότων ήκουσεν, ότι δεν πρέπει να εξανίσταται, διότι εις το Τσελιγκάτο του ημετέρου Δήμου ισχύει το Δόγμα:

Τα ζώα μου Αργά!!!!

Μετά από επτά μήνας πιθανότατα η οδός να ευρίσκεται εις την προτεραίαν κατάστασιν!!!!





Εγώ, καθότι ουχί κολεγιόπαις, δηλώνω ευθαρσώς, αφού ο πατήρ μου δεν ήτο μόνον αγρότης αλλά και χασάπης, ότι από μικρό παιδί είχα μάθει να φουσκώνω με το στόμα μου αρνιά, αφού ο πατέρας μου άνοιγε έναν αγωγό-αυλό εσωτερικά του ποδιού του αρνιού με ένα ευθύ ξύλο το οποίο ονόμαζε δρούγα και για να γίνει σωστή η εκδορά του αρνιού, έπρεπε να είχε προηγηθεί καλό φούσκωμα του αρνιού!!!

Έτσι, είχα γίνει εξπερ στο φούσκωμα των αρνιών και την εκδορά αναλάμβανε ο κατά ένα χρόνο μικρότερος αδελφός μου, πραγματικός σπεσιαλίστας, ο οποίος σήμερα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Κτηνιάτρους της Αθήνας με εξειδίκευση σε χειρουργικά και ορθοπεδικά περιστατικά!!!

Ευχαριστώ αγαπητό Τσελιγκάτο,  που με γυρίσατε στα όμορφα παιδικά μου χρόνια!!!







Στους καλούς μου φίλους κτηνοτρόφους αφιερώνω εκείνο το πολύ όμορφο Δημοτικό Τραγούδι μια και ήδη δήλωσα λάτρης της Δημοτικής μας Μουσικής:

Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί.
Τα πρόβατα στην στρούγκα!!!!



Στο δε αγαπημένο μου σινάφι της χασαπικής αφιερώνω το επίσης αγαπημένο μου :
Τα κορμιά και τα μαχαίρια….

 

Παναγιώτης Στάικος (με πολύ υπερηφάνεια γιος αγρότη -χασάπη ).

Υ.Γ. Όπως βλέπετε μάλλον τα καταφέρνω και στην χασαπική και δεν κινδυνεύω να μείνω άνεργος ( παλιά μου τέχνη κόσκινο) έτσι τελείωσα την Ιατρική στα 5,5 χρόνια εργαζόμενος και σπουδάζοντας παράλληλα και επειδή υπάρχουν και κάποιοι χασάπηδες , που εν ώρα εργασίας ακούνε και κλασική μουσική , ας ακούσουμε και λίγο Dvorak γιατί δεν υπάρχουν μόνο ο Μπετόβεν και ο Μότσαρτ .!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad