Σε εκδηλώσεις της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιανουαρίου 2018

Σε εκδηλώσεις της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη

Κινητικότητα καταγράφεται στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατία και αναμένεται ο ερχομός πολλών στελεχών του κόμματος το επόμενο διάστημα.

Την ερχόμενη Κυριακή 21/1/2018 στο Μεσολόγγι θα βρεθεί ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην κοπής πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 19:30μμ στο ξενοδοχείο Θεοξενία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr ωστόσο στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ αναμένεται η Ντόρα Μπακογιάννη. Προγραμματίζεται να λάβει χώρα την 2α Φεβρουαρίου. Ο ερχομός της Ντόρας Μπακογιάννη θα γίνει με έναν… χρόνο καθυστέρηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να είναι η ομιλήτρια της περυσινής εκδήλωσης κοπής πίτας αλλά τότε ακυρώθηκε λόγω αιφνίδιου κωλύματος της.

Η ΝΟΔΕ της ΝΔ επιδιώκει την έντονη δραστηριοποίηση όλων των στελεχών και μελών του κόμματος το επόμενο διάστημα εκτιμώντας πως έρχονται πολιτικές εξελίξεις και ο κομματικός μηχανισμός πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad