"Η Αυγή και ο Ανθός" από τη θεατρική ομάδα "Hippo" στην Κανδήλα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2018

"Η Αυγή και ο Ανθός" από τη θεατρική ομάδα "Hippo" στην Κανδήλα

Η διεθνής θεατρική ομάδα Hippo παρουσίασε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, το θεατρικό έργο του Θωμά Βελισσάρη "Η Αυγή και ο Ανθός" στους μικρούς μαθητές της Κανδήλας. Την παράσταση παρακολούθησαν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας, το Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας.

Το έργο βασίζεται σε ελληνικά λαϊκά παραμύθια και παραλογές, ενώ η κεντρική του ιδέα είναι εμπνευσμένη από τον Λάμπρο του Διονύσιου Σολωμού. Η παράσταση δομείται με επίκεντρο το σώμα και τη φωνή των ηθοποιών. Ζωντανή μουσική, γρήγοροι ρυθμοί, άφθονο χιούμορ, καταιγιστική δράση και στιγμές έντονης συγκίνησης είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν ένα πληθωρικό ψυχαγωγικό θέαμα. Θέμα της παράστασης είναι η προσωπική ελευθερία και η συλλογική ευθύνη.

Την παράσταση ακολούθησε ένας σχεδιασμός Εκπαιδευτικού Δράματος, όπου τα παιδιά, μέσα από κινητικά και φωνητικά παιχνίδια, μπήκαν σε έναν φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο απ’ το θέαμα που παρακολούθησαν.

Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς Ιάσων Άλυ, Ελένη Ζούμπου και Μαρία Ντίνου, οι οποίοι χωρίς σκηνικά, θεαματικά κοστούμια και αντικείμενα, αλλά μόνο με το ταλέντο τους, μάγεψαν τους μικρούς μαθητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad