Αγρίνιο: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Φεβρουαρίου 2018

Αγρίνιο: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στον δημοτικό κινηματογράφο «ΆΝΕΣΙΣ» πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Την ημερίδα διοργάνωσαν, η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ» της ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Πεντακόσιοι πενήντα μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού και σαράντα περίπου συνοδοί εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εισήγηση του Υποδιοικητή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Α/Υ κ. Παπακώστα Βασίλειου. Ο κύριος Παπακώστας αντικατέστησε τον Ταξίαρχο κ. Παπαπροδρόμου, που την τελευταία στιγμή λόγω εκτάκτων ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί.




Στους μικρούς μαθητές μοιράστηκαν δύο φυλλάδια με μέριμνα του Κ.Δ.Α.Π «Η Φαντασία». Στο ένα υπήρχαν προτάσεις προς τους γονείς και τα παιδιά, για το πώς να απασχολούνται στον ελεύθερό τους χρόνο σε δημιουργικές δράσεις και κατευθύνσεις. Στο δεύτερο υπήρχε μια φιλική σύμβαση μεταξύ του γονέα και του παιδιού, η οποία υπογράφεται από κοινού και συμφωνούνται οι κανόνες ορθής χρήσης του διαδικτύου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου κα. Παπαγεωργίου Μαρία, ο Α/Υ κ. Καπνιάρης Αποστόλης εκ’ μέρους της Δ.Α Ακαρνανίας, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας κ. Κολοβός Χρήστος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Α/Β κ. Κώστας Νικόλαος και η κα. Νικολάου Γεωργία εκ’ μέρους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Η Φαντασία». Όλοι τους στάθηκαν στην ανάγκη οι μικροί χρήστες του διαδικτύου να μην πέφτουν εύκολα θύματα κατά την χρήση του και να μην εκθέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας κ. Ταμπακέλης Δημοσθένης.

Παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου Α/Υ κ Ντζιακώστας Μιχάλης, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Αγρινίου Α/Υ κ Νταλαπέρας Θεόδωρος, ο διοικητής του Α.Τ Βόνιτσας Α/Β κ. Φλώρος Βασίλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Κωστάκης Αντώνης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσούνης Δημήτρης. 




Οι διοργανωτές ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αποδοχή της πρόσκλησης για την διενέργεια της ημερίδας. Την τηλεόραση του Αχελώου η οποία κάλυψε όλη την εκδήλωση και θα την προβάλει στο επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν κατάφεραν λόγω του περιορισμένου χώρου. Το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου που μετέφερε δωρεάν τους μαθητές που αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης με τα πόδια.

Όταν όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πολύ καλό. Ήδη υπήρξε επικοινωνία για την διενέργεια παρόμοιας εκδήλωσης που να απευθύνεται στους γονείς στο εγγύς μέλλον. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της κοινωνίας και των παιδιών μας. 




SERVO PER AMICEKO 
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad