Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΦΩΤΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΦΩΤΟ)

Στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σήμερα ο σύλλογος Αιτωλοακαρνανών δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην αρχή ο (προσωρινός) πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Σόμπολος έκανε μια αναδρομή στην δραστηριότητα του συλλόγου και στις συναντήσεις με υπουργούς, τον περιφερειάρχη αλλά και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία. 

Στη συνέχεια το λόγο πήραν τα υπόλοιπα (προσωρινά) μέλη του Δ.Σ οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ζητήματα που άπτονται την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, τα οικονομικά, αλλά και κατέθεσαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία. Τοποθετήθηκαν οι περισσότεροι των παρόντων. Εμπεριστατωμένη ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που άπτονται του νομού (πανεπιστήμιο, μαρίνες, λιμάνια, υποδομές, συγκοινωνίες, κλπ) μας έκανε ο δημοσιογράφος, βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. Μας έδωσε μια εικόνα του τι έχει προγραμματισθεί να γίνει αλλά και τι προβλέπεται στο μέλλον για διάφορα (κυρίως) οδικά έργα, Πλατυγιάλι, μαρίνα Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια συνάδελφοι από την επαρχία μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην λειτουργία του τύπου. Όλα αυτά βέβαια καταγράφηκαν και θα συζητηθούν σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στον Νομό για τα ΜΜΕ και γενικά τον Τύπο και την ενημέρωση. Κλείνοντας, ο πρόεδρος Π. Σόμπολος ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ το οποίο θα έχει ένα πολύ μεγάλο έργο να επιτελέσει.

Ως είθισται στο τέλος κόπηκε η βασιλόπιτα αλλά φλουρί δεν βρέθηκε σε όσους ήταν παρόντες και πήραν το κομμάτι τους. Ίσως ήταν στα υπόλοιπα που έμειναν αδιάθετα.

Το λυπηρό όμως στην όλη υπόθεση ήταν η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή. Ίσως η μέρα να μην ήταν η κατάλληλη για μερικούς, ίσως να μην είχαν ειδοποιηθεί οι περισσότεροι, ίσως (το πιο πιθανόν) να μην είχαν ενημερωθεί όσοι εργάζονται στα ΜΜΕ, όποιος όμως και αν είναι ο λόγος ή η αιτία, το θέαμα ήταν λυπηρό. Ελπίζω μετά την σημερινή προβολή να ενδιαφερθούν όλοι τους και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Παπακωστοπούλου (δημοσιογράφος στο STAR). Τουλάχιστον στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση και για εγγραφή σαν νέα μέλη και για υποψηφιότητα για το Δ.Σ.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad