Παναγιώτης Στάϊκος: Έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ των Γιατρών! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ των Γιατρών!

Έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ των Γιατρών!!!

Με πήρε τηλέφωνο ο Συνάδελφος, οποίος εφημερεύει στο Κέντρο Υγείας Αστακού και μου ζήτησε να κάνω ένα Υπερηχογράφημα σε μία ασθενή, προκειμένου να τεθεί η διάγνωση για τι κοιλιακό άλγος, που είχε η ασθενής.

Εγώ του απάντησα, πως σε δύο λεπτά θα είμαι στο ιατρείο, γιατί ήμουν με φίλους για έναν καφέ ή εάν ήθελε να πάω στο Κέντρο Υγείας με τον φορητή Υπερηχογράφο (αφού έχω και άλλον σταθερό) και εκείνος μου είπε, ότι δεν χρειαζόταν, γιατί η ασθενής περπατούσε.

Εγώ του τόνισα να με καλούν για τέτοια επείγοντα περιστατικά όποια ώρα της ημέρας και της νύχτας θέλουν, προκειμένου να γίνει η σωστή διαφοροδιάγνωση, είτε στο Κέντρο Υγείας ή στο Ιατρείο μου, χωρίς ο ασθενής να πληρώσει τίποτα, όπως και η ασθενής στην οποία έκανα το Υπερηχογράφημα σήμερα, η οποία είχε κολικό δεξιού νεφρού, δεν πλήρωσε τίποτα.

Η συνεργασία μεταξύ των γιατρών στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και όχι μόνο δεν είναι απλά απαραίτητη, αλλά πιστεύω, ότι είναι επιβεβλημένη .

Εγώ πάντως με αυτή την συνεργασία αισθάνθηκα ιδιαίτερα ευτυχής!!!

Μου έδωσε χαρά και μου έφτιαξε την ημέρα.



Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad