Ασημένιο μετάλλιο η αθλήτρια του "Κένταυρου" Κωνσταντίνα Ζούλα στην Ιταλία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2018

Ασημένιο μετάλλιο η αθλήτρια του "Κένταυρου" Κωνσταντίνα Ζούλα στην Ιταλία

- ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!



Η Αθλήτρια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κατάφερε για μια ακόμη φορά να κρατήσει τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ και την πόλη του Αστακού στην κορυφή.

Αυτή τη φορά συμμετείχε στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία «INSUDRIA CUP 2018» που διεξήχθη στο ΜΙΛΑΝΟ, με συμμετοχή 1200 Αθλητών από διάφορες πόλεις της Ευρώπης και μετά από 3 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο, αφού στον τελικό ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η διάκριση αποτελεί δικαίωση και ικανοποίηση τόσο για την Αθλήτρια όσο και για τους συναθλητές της και φυσικά για τον Δάσκαλο της κύριο Μαρίνο Γεώργιο, και σίγουρα αποτελεί μια θετική καταγραφή στα Αθλητικά δρώμενα της πόλης του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής.

Τα πολύπλευρα οφέλη που αποκομίζουν οι Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είναι σίγουρα ορατά , αφού πέραν της καλλιέργειας αξιών και ιδανικών που διδάσκονται και τις γενικότερες εμπειρίες και γνώσεις που αποκτούν μέσω του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ήδη έχουν ωφεληθεί στα στα επαγγελματικά τους βήματα, αφού ως γνωστόν αρκετοί Αθλητές έχουν λάβει λόγω των διακρίσεων τους, τα μόρια που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος και φοιτούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους.

Επίσης, ένα ακόμη βήμα είναι έτοιμες να κάνουν οι δύο Αθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία οι οποίες σε λίγο καιρό θα συμμετέχουν στην σχολή Προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργανώνει η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, αφού η αγάπη τους για το Άθλημα τους ανοίγει ακόμα έναν πολύ όμορφο δρόμο.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad