Ξηρόμερο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2018

Ξηρόμερο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (8/2) το μεσημέρι και το απόγευμα δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών, στη Ρίγανη και το Ξηρόμερο αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη 27χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) στη Ρίγανη Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη 46χρονος το απόγευμα της Πέμπτης (8/2) στην Επαρχιακή Οδό Αιτωλικού – Αστακού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία, με κάνναβη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad