Ευχαριστήρια επιστολή της Καρναβαλικής Επιτροπής Αστακού 2018 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της Καρναβαλικής Επιτροπής Αστακού 2018

Ένα πολύ όμορφο τριήμερο έλαβε τέλος και άφησε πίσω του τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλον τον κόσμο του Αστακού, στους επισκέπτες του και σε όλη την γύρω περιοχή.

Η καρναβαλική επιτροπή, έβαλε τα δυνατά της και μέσα από μια άρτια συνεργασία και επικοινωνία κατάφερε να μας δώσει το αποτέλεσμα που όλοι απολαύσαμε!

1Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Για πρώτη φορά έγινε βραδινή παρέλαση και η επιτυχία της ήταν μεγάλη. Ο κόσμος συνόδευσε τους καρναβαλιστές στην παραλία και έγινε φαγοπότι και γλέντι μέχρι αργά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή της αποκριάς, έδωσε χαρά, κέφι και ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε το θέαμα. Περιποιημένα άρματα , στολές, χρώμα και διασκέδαση γέμισαν τους δρόμους του Αστακού. Ακολούθησε παρουσίαση των γκρουπ στην πλατεία, προσφορά γαλακτομπούρεκων και κάψιμο του καρνάβαλου στην παραλία.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Τελευταία μέρα του τριημέρου και μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Χοβολιοτών και του Καραϊσκάκη πλαισίωσαν την εκδήλωση προσφέροντάς μας ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι. Πλήθος κόσμου συμμετείχε και η προσφορά σαρακοστιανών εδεσμάτων και κρασιού ευχαρίστησε ντόπιους και επισκέπτες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η καρναβαλική επιτροπή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς για την οικονομική τους ενίσχυση, το Δήμο Ξηρομέρου και τους Συλλόγους Χορευτικών τμημάτων Χοβολιού και Καραϊσκάκη για την άψογη συνεργασία τους, το Σύλλογο Γυναικών Αστακού που ανέλαβε την διανομή των γαλακτομπούρεκων στην πλατεία καθώς και την διανομή των φαγητών που περίσσεψαν σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη καθώς και όλους όσους με την βοήθειά τους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω εταιρίες για την οικονομική τους ενίσχυση:
  • ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 
  • ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ 
  • PROMETHEUS MARITIME LTD 
  • SELONDA SA 
  • PLAGTON SA 
  • GAMESA SA 
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Τα Μέλη Καρναβαλικής Επιτροπής 2018, σας εύχονται ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ!

Καλλισώρας Νίκος, Κατσαρέου Νίκη, Μαστρογιάννη Τίνα, Μπακομιχάλη Πανταζή Άννυ, Πανταζή Πανωραία, Ρηγάλου Χάιδω, Σταρίδα Βάσω, Ταπραντζή Νούλα, Τζοβόλα Ράνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad