Φωτογραφικό υλικό από τον Αποκριάτικο χορό του Ηρακλή Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφικό υλικό από τον Αποκριάτικο χορό του Ηρακλή Αστακού

Την ετήσια χοροεσπερίδα του διοργάνωσε και την φετινή χρονιά η ομάδα του Ηρακλή Αστακού.

Στο εντυπωσιακό και πανέμορφο συγκρότημα του Βασίλη Τσάρκου σε μια μαγευτική θέα, σε μια μεγάλη αίθουσα στολισμένη παραδοσιακά ο Ηρακλής για μια ακόμη χρονιά (την 2η) έδωσε το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να διασκεδάσουν μέχρι την ανατολή του ήλιου.
Κύριος υπαίτιος η ορχήστρα που έδωσε από πολύς νωρίς το έναυσμα για χορό και τραγούδι.

Στην διάρκεια του ξεφαντώματος έγινε μια ολιγόλεπτη διακοπή για να τιμηθούν παλιοί (παλαίμαχοι) ποδοσφαιριστές της ομάδας που στα προηγούμενα χρονιά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ανεβάζοντας τον Ηρακλή στα πιο ψηλά βάθρα της ποδοσφαιρικής Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη τιμητική εκδήλωση η οποία έρχεται σαν συνέχεια της περσινής, μια πρωτοβουλία αξιόλογη και αξιέπαινη που πρέπει να συνεχιστεί και στις επόμενες χρονιές, όχι μόνο τους αθλητές αλλά και σε παράγοντες και προπονητές. Έτσι λοιπόν στην κατάμεστη αίθουσα που οι Αστακιώτες παρευρέθηκαν, το Δ.Σ. τίμησε τους Κώστα Νικολάου (Φαρμάκη), Αποστόλη Ντίνο (καραμέλα), Νίκο Μακρή, Δημήτρη Μπόνη και Βασίλη Ντέμο.

Ξεχωριστή στιγμή υπήρξε όταν ανακοινώθηκε από το μέλος του Δ.Σ Κώστα Μπαμπούρη ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ βραβεύει τον πολυολυμπιονίκη (τριών Ολυμπιάδων) ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ο οποίος δυστυχώς την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού (ιατρικού) προβλήματος ανέβαλλε την επίσκεψη του καθόσον η παρουσία επιβάλλονταν να παρευρίσκεται σε ιατρικό κέντρο. Παρ' όλα αυτά η πρωτοβουλία του Δ.Σ για την συγκεκριμένη τιμητική βράβευση ήταν αξιόλογη και δικαίως επικροτήθηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα (η πλακέτα παρελήφθη από φίλο του και θα του επιδοθεί στην Αθήνα).

Εν συνεχεία ακολούθησε μια λαχειοφόρος αγορά απαραίτητη σε κάθε χοροεσπερίδα για οικονομικούς λόγους η οποία ουδόλως επηρέασε την συνέχεια του ξεφαντώματος.

Με τις καλύτερες ευχές όλων για επιτυχίες της ομάδας στο πρωτάθλημα δώσαμε ραντεβού την επόμενη χρονιά με τα ίδια χαρακτηριστικά (και τιμώμενο πρόσωπο και βραβεύσεις ποδοσφαιριστών).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί παράγοντες της πολιτικής και αθλητικής ζωής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Γιάννης Λύτρας, ο Δήμαρχος Αστακού Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, Βασίλης Τσάρκος (ο οποίος προσέφερε και την αίθουσα του συγκροτήματος του ΔΩΡΕΑΝ), Θόδωρος Λιβάνης καθώς και ο Δημοτικός σύμβουλος Ζώης Μητσάνης και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νίκος Καλισώρας

Επίσης ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Τρίκαρδος Κατοχής κ. Γιάννης Τριανατφυλλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του Αστακού ΑΙΟΛΟΣ Απ. Πανταζής, ο οποίος προσέφερε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό σαν ενίσχυση καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος (και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ).


Δείτε φωτογραφικό υλικό:



















































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad