Πρόστιμα για παραβάσεις σε επιχειρήσεις του Αγρινίου και Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2018

Πρόστιμα για παραβάσεις σε επιχειρήσεις του Αγρινίου και Ξηρομέρου

Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε τρεις επιχειρήσεις από την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου και του Ξηρομέρου, μετά από ελέγχους του Τμήματος Εμπορίου.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€ σε ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας αρωμάτων-καλλυντικών-ειδών οικιακής χρήσης στο Αγρίνιο, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, διαπιστώθηκε να μην έχει ως όφειλε τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα (ΡΟS).

Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 4.100 € σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Αγρινίου, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου σε βυτίο διανομής υγρών καυσίμων βρέθηκε περίσσευμα τετρακοσίων 400 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτωθείσας, βάση των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί από το σύστημα εισροών-εκροών του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Τέλος, πρόστιμο 1.500€ επεβλήθη σε ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, επειδή σε αγορανομικό & δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν φιάλες ουίσκι, χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad