Την 4η θέση κατέκτησε η Κωνσταντίνα Ζούλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών - Γυναικών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαρτίου 2018

Την 4η θέση κατέκτησε η Κωνσταντίνα Ζούλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών - Γυναικών

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΝ 9-11 ΜΑΡΤΊΟΥ 2018.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ήταν παρών στην κορυφαία διοργάνωση του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στην οποία συμμετείχαν 850 Αθλητές από 400 σωματεία όλης της χώρας! Αναφερόμαστε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο “Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ” της Πάτρας με μεγάλη επιτυχία.

Το επίπεδο ήταν αρκετά καλό αφού συμμετείχαν κορυφαίοι Αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την χώρα μας ως μέλη της Εθνικής Ομάδας σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Μια τέτοια Αθλήτρια κλήθηκε και αντιμετώπισε όταν έφτασε στα Προημιτελικά η Αθλήτρια του συλλόγου του Αστακού, ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αγωνίσθηκε με πάθος και μαχητικότητα αλλά τελικά ηττήθηκε και κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των -57 κιλών, μετά από δύο αγώνες.

Τα συγχαρητήρια μας στην Κωνσταντίνα για άλλη μια φορά για τις διακρίσεις της και την γενικότερη πορεία της στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad