Ευχαριστίες του πλειοψηφήσαντα Χρήστου Μπόνη μετά τις εκλογές του Συλλόγου Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαρτίου 2018

Ευχαριστίες του πλειοψηφήσαντα Χρήστου Μπόνη μετά τις εκλογές του Συλλόγου Αστακιωτών

Ο Χρήστος Μπόνης ως πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Συλλόγου Αστακιωτών, με ανακοίνωσή του, στέλνει τις ευχαριστίες του. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
Αφού ξεπεράσαμε και το άγχος αλλά και την προκατάληψη ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ και σαν Χρήστος Μπόνης αλλά και σαν πρώτος πλειοψηφήσαντας, τους εξής:

1) Στην πρώτη θέση όλους εσάς που δεχθήκατε να συμμετάσχετε στο ψηφοδέλτιο σαν υποψήφιοι αποκρούοντας τις κάθε είδους πολλών ντεσιμπέλ σειρήνες που σας κούφαιναν τα αυτιά σας. Συγχαρητήρια για την απόκρουση όλων αυτών των κακόβουλων φημών.. Αποδείξατε ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με μικρότητες.

2) Στην επόμενη θέση ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που ήρθατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Δείξατε ότι αγαπάτε τον σύλλογο, αγαπάτε τον Αστακό και εκτιμάτε την προσπάθεια αυτών που μπήκαν μπροστά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

3) Στην επόμενη θέση όλους όσους ήρθατε και ψηφίσατε αλλά παράλληλα βοηθήσατε στα διαδικαστικά των εκλογών. Σημαντική η προσφορά σας και αξιέπαινη η συνεισφορά σας.

4) Στην επόμενη θέση όλους εσάς (τους ελάχιστους) που είχατε αποφασίσει να έρθετε αλλά την τελευταία στιγμή αντικειμενικοί λόγοι (προσωπικοί η λόγοι υγείας σας κράτησαν μακριά). Θεωρώ ότι στο επόμενο (και πολύ γρήγορο) κάλεσμα θα ανταποκριθείτε χωρίς περιστροφές.

5) Στην επόμενη θέση έχουν αυτοί που δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Η κατηγορία αυτή (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) διαχωρίζετε σε δυο ημικατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν αυτοί που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν ήρθαν, σκεπτόμενοι λανθασμένα με βάση τις προηγούμενες καταστάσεις δραστηριότητες και διαδρομές του συλλόγου αποφάσισαν ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς ή δεν έχει νόημα η συμμέτοχη τους η ... η... η.. και πολλά ακόμη. Τους πληροφορώ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΘΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Όσοι αναλάβαμε, αναλάβαμε για να πετύχουμε και όχι να διαχειριστούμε μια ακόμη αποτυχία. Ούτε σκοπεύουμε να δώσουμε τροφή στους κάθε είδους επικριτές (μας), που θα παραμονεύουν!!!!!!!!!!

Η δεύτερη ημικατηγορία είναι αυτοί που θέλησαν να σαμποτάρουν αυτή την πρωτοβουλία μας, είτε με (συνειδητή) αποχή των ιδίων, είτε και με παρότρυνση κάποιων να απουσιάσουν. Όπως λέει και μια παροιμία: Λαγός τη φτέρη εκούναγε, κακό της κεφαλής του....

Κλείνοντας αυτό το σύντομο ευχαριστήριο επισημαίνω δυο πολύ απλά πραγματάκια:
Πρώτον ότι όλοι μας έχουμε δώσει όρκο για να κάνουμε και τον σύλλογο ΜΕΓΑΛΟ ΞΑΝΑ και να συνεχίσουμε την παράδοση των προ ετών μεγάλων επιτυχιών και
Δεύτερον να ενημερώσουμε όλους τους αμφισβητίες μας (εντός και εκτός Αθηνών) ότι ένας είναι ο στόχος μας χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες χωρίς ...πολιτικές βλέψεις, χωρίς επαγγελματικές ιδεοληψίες. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Καλή χρονιά σε όλους, καλή δουλειά, καλά κουράγια, οι επιτυχίες είναι δεδομένες.

Ζητάμε όλοι μας την συστράτευση όλων σας. Χωρίς εσάς δεν θα καταφέρουμε πολλά. Πιστεύουμε ότι το υποσυνείδητο του Αστακιώτη θα λειτουργήσει προς όφελος όλων μας ώστε μια απάντηση ότι ο ΑΣΤΑΚΟΣ ήταν και παραμένει μεγάλος. Παράλληλα ζητάμε την βοήθεια και την συνδρομή όλων των πολιτιστικών συλλόγων καθώς και της ομοσπονδίας μας στην νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Θεωρώ ότι κρούω ευήκοα ώτα…..

Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad