Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και ανάθεση αρμοδιοτήτων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

26 Μαρτίου 2018

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και ανάθεση αρμοδιοτήτων

Στον Αστακό την 21η Μαρτίου 2018 και ώρα 5:30μ.μ. συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, μετά από πρόσκληση της πρώτης σε ψήφους εκλεγείσας στις εκλογές της 17ης Μαρτίου 2018 κας Ιωάννας Ρεπάνη Ζούλα, με σκοπό την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και ανάθεση αρμοδιοτήτων.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, καθόσον ήταν παρόντα όλα τα νομίμως εκλεγέντα οκτώ (8) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πήρε τον λόγο η πρώτη σε ψήφους κα Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα και ανακοίνωσε στα μέλη ότι θα ψηφίσουν για την ανάδειξη αρμοδιοτήτων τα μέλη του εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από διενέργεια φανερής ψηφοφορίας αναδείχθηκαν τα μέλη με τις εξής αρμοδιότητες:

Πρόεδρος: Ζούλα Ρεπάνη Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Ντέμου Κοντοπάνου Πολυξένη
Γραμματέας: Χολή Ταπραντζή Παρθενία
Ταμίας: Μπαμπούρη Μερισιώτη Μαρία
Γραμματέας Β’: Λουκέρη Άννα

Αναπληρωματικό Μέλος: Μακρή Στίγκα Ελένη
Αναπληρωματικό Μέλος: Μακρή Φρόσω
Αναπληρωματικό Μέλος: Παπαγιαννοπούλου Έφη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad