Συνέχεια επιτυχιών για τον Κένταυρο Αστακού στο "Tirana Chalenge International Tournament" - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Συνέχεια επιτυχιών για τον Κένταυρο Αστακού στο "Tirana Chalenge International Tournament"


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO 

- 2ος Σύλλογος ανάμεσα σε 47 συλλόγους από 8 χώρες στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων και
- 5ος Σύλλογος στην γενική κατάταξη στο TIRANA CHALLENGE INTERNATIONAL TOURNAMENT.
- 5 χρυσά, 9 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Αστακού.Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 η αποστολή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αναχώρησε για την πόλη των Τιράνων, όπου την επομένη θα συμμετείχε στο διεθνές Τουρνουά TAEKWONDO με την επωνυμία TIRANA CHALLENGE INTERNATIONAL TOURNAMENT.

Ένα πολύ οργανωμένο πρωτάθλημα στο οποίο οι αθλητές του Αστακού θα δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους. Τελικά τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών, παράλληλα και τον σύλλογο, ο οποίος βραβεύτηκε αφού τερμάτισε 2ος Σύλλογος στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων και 5ος στην γενική κατάταξη.

Οι αθλητές κάτω από την καθοδήγηση του Δασκάλου κ. ΜΑΡΙΝΟΥ Γεωργίου και του βοηθού ΜΑΡΙΝΟΥ Μιχάλη κατέκτησαν αναλυτικά:
  • ΧΡΥΣΑ: ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα, ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΧΑΡΙΖΙ Τζίνα, ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος και ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΑ: ΤΟΜΠΑ Έφη, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κωνσταντίνα, ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα, ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Χριστίνα, ΖΑΡΑΪΔΩΝΗ Όλγα, ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ, ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης, ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης και ΔΟΥΝΗΣ Κωνσταντίνος.
  • ΧΑΛΚΙΝΑ: ΜΑΚΡΗ Άννα, ΣΑΒΒΑΣ Θέμης, ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Σπυρίδων και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπύρος, ενώ στην λεπτομέρεια χάθηκε το μετάλλιο από τον μικρό ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ Σπυρίδων.
Ήταν μια εκπληκτική αποστολή, η οποία πέραν της αγωνιστικής πλευράς, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη πόλη των Τιράνων, να επισκεφτούν χώρους (πλατείες, πάρκα, εκκλησίες) και την Δευτέρα το βράδυ, κάνοντας μία όμορφη στάση για φαγητό στους Αγίους Σαράντα να επιστρέφουν στον Αστακό με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Πέραν των αθλητών, την αποστολή συνόδευσαν και γονείς, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στηρίζοντας και βοηθώντας τους αθλητές και τον Δάσκαλο καθ’ όλη την παραμονή στη γειτονική χώρα, έτσι ώστε να έρθει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Νιώθουμε την υποχρέωση ως σύλλογος μαζί με τις ευχαριστίες μας να ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ την επιτυχία μας στο μόνιμο χορηγό του αγωνιστικού τμήματος, την οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΒΑΝΗ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ, η οποία είναι υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια των αθλητών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επόμενος στόχος του Συλλόγου είναι η συμμετοχή του στο Διεθνές Τουρνουά TAEKWONDO που θα διεξαχθεί στην πόλη NIS της Σερβίας στο τέλος Μαΐου 2018.


Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad