Παναγιώτης Στάϊκος: Εικόνες απείρου κάλλους εις την είσοδον της πόλεως του Αστακού και όχι μόνον! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Εικόνες απείρου κάλλους εις την είσοδον της πόλεως του Αστακού και όχι μόνον!

Εικόνες απείρου κάλλους εις την είσοδον της πόλεως του Αστακού και όχι μόνον!!!!!

Ασφαλώς τριτοκοσμικές εικόνες στην είσοδο της έδρας του Δήμου, όπου μαζί με τον Μύτικα αποτελούν τις αιχμές της τουριστικής διαφήμισης για τον Δήμο Ξηρομέρου, εν όψη καλοκαιριού!!!!

Κάποιοι φίλοι ανώνυμα με κατηγορούσαν, ότι προβάλω αρνητικές εικόνες μόνο από τον Αστακό και όχι από μικρά Χωριά όπως ο Παπαδάτος.

Μα δεν αντιλαμβάνονται, όταν αυτή η εικόνα υπάρχει στην είσοδο της πόλεως της έδρας του Δήμου, ότι στα μικρά χωριά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!!!!!

Είχα γράψει πριν από καιρό για τις λακκούβες του δρόμου Αρχοντοχώρι – Βασιλόπουλο και οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου αναγκάστηκαν να βάλουν πλάκες μέσα σε βαθιές λακκούβες αυτού του δρόμου, για να μην σπάνε τα αυτοκίνητά τους και η λακκούβα στην διασταύρωση του δρόμου προς Πλατυγιάλι κλείνει έτσι (2) δύο χρόνια και πάει για τρίτο!!!

Καλά υπάρχει Δημοτική Αρχή;;;;;

Και τα εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ που πάνε;;;;

Την απ ‘ ευθείας ανάθεση για τον καθαρισμό του Χειμάρρου με τα 24.800 ευρώ την πήραν πίσω, ύστερα από το ξεμπρόστιασμα;;;;


Παναγιώτης ΣτάικοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad