Ηρακλής Αστακού: Ευχαριστίες του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Ηρακλής Αστακού: Ευχαριστίες του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας και παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας.

Πρώτα από όλους, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, που είναι οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και ο προπονητής κ. Μάκης Μπότσιος.

Αγωνιστήκαμε πραγματικά σε ένα δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δυσανάλογο ως προς τα οικονομικά της κάθε ομάδας, αλλά έστω και δύσκολα, καταφέραμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας με στόχο κάθε χρόνο και καλύτερα.

Τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τη βοήθειά τους, τόσο με τη συνεχή παρουσία τους στο γήπεδο, όσο και με την πολύτιμη οικονομική τους ενίσχυση με εισιτήριο ή μηνιαία εισφορά.

Τους χορηγούς μας που σε περίοδο κρίσης μας στήριξαν και οικονομικά, αλλά και με πολύτιμο για μας ποδοσφαιρικό υλικό.
  • Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. 
  • Την εταιρεία ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. 
  • Τον επιχειρηματία κ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
  • Τον ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
  • Τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ιστορικής ομάδας ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
  • Τους επιχειρηματίες κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΡΚΟ 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥΣ 
Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στη θέση αυτή πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, δηλαδή την άνοδο της ομάδας από τη Β΄ στην Α΄ κατηγορία πέρυσι, την παραμονή της ομάδας φέτος στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και τη σημαντική βελτίωση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου (αποδυτήρια, φωτισμός, συντήρηση αγωνιστικού χώρου) με τη βοήθεια του Δήμου Ξηρομέρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την πρόθεση νωρίς το καλοκαίρι να καλέσει τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να παρουσιάσει τα πεπραγμένα των δύο ετών και να προκηρύξει εκλογές για νέο Δ.Σ., ανανεωμένο και ελπιδοφόρο, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ που όλοι αγαπάμε να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι σε ήρεμα νερά στοχεύοντας σε νέες νίκες και καινούργιες συγκινήσεις. 


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad