Παναγιώτης Στάϊκος: Και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές!

Και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές!!!!

Και το Άγιο Πνεύμα, όπως φαίνεται, έκανε το θαύμα του, δίνοντας έμπνευση και θέληση στην Δημοτική μας Αρχή!!!!

Ναι χθες κιόλας πρωί – πρωί η Αξιότιμος Δημοτική μας Αρχή με τις εργάτριες από τα τρίμηνα κάνοντας γενική επιστράτευση, έφερε και το χλοοκοπτικό μηχάνημα από τις Φυτείες (τότε δεν ξέρω, γιατί πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτες), το οποίο λόγω κακής συντηρήσεως, μετά από λίγη ώρα λειτουργίας του τα έφτυσε και μόνο ένα μικρό τμήμα του πάρκου αναψυχής έφτιαξε, κάνοντας κακή δουλειά, λόγω του προβλήματος που είχε!!!!!

Όμως οι χώροι γύρο από τα γήπεδα, όπως μου είπαν οι καθηγητές του Γυμνασίου, που είχαν πάει σήμερα ημερήσια εκδρομή με τους μαθητές, ήταν σε κακό χάλι από τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, αφού το τρακτέρ με τον καταστροφέα πριν από κάποιες ημέρες μόνο κάποια εύκολα τμήματα καθάρισε!!!

Έτσι οι όμορφες εικόνες των γηπέδων είναι σε πλήρη αντίθεση με την ασκήμια και εγκατάλειψη του περιβάλλοντος χώρου!!!!!

Έτσι είναι όταν κάνεις μισές δουλειές!!!

Είπαμε το δόγμα μισά – μισά καλά κρατά!!!

Μεταφέρω «τις θερμές ευχαριστίες» από Καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Αστακού για τις «απείρου κάλλους» εικόνες γύρο από τα γήπεδα στην είσοδο της Πόλεως του Αστακού!!!!


Αστακός 25/5/2018 

Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad