Δήμος Ξηρομέρου: Επέκταση και δημιουργία νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαΐου 2018

Δήμος Ξηρομέρου: Επέκταση και δημιουργία νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της Δ.Κ. Αστακού ότι ο Αστακιώτης Εφοπλιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πανταζής Ν. Απόστολος με την υπ’ αριθ. 3018/27-4-18 αίτησή του, έκανε Δωρεά στο Δήμο Ξηρομέρου ένα Αγροτικό Ακίνητο 2.390,78 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση Λοζωνάς (το οποίο αγόρασε πρόσφατα από ιδιώτη της πόλης του Αστακού), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την Επέκταση και Δημιουργία Νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, με την αριθ. 51/2018 Απόφασή της, ομόφωνα έκανε δεκτή την παραπάνω Δωρεά.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στον κ. Πανταζή και την οικογένειά του για την μεγάλη αυτή Δωρεά, διότι το Ακίνητο αυτό θα δώσει οριστική λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Αστακού.Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου 
Γαλούνης Ερωτόκριτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad