Παναγιώτης Στάϊκος: Για 1.000 ευρώ του HEMOCUE ο Δ/ντης του Κ.Υ. Αστακού και η 6η ΥΠΕ θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ξηρομεριτών! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουλίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Για 1.000 ευρώ του HEMOCUE ο Δ/ντης του Κ.Υ. Αστακού και η 6η ΥΠΕ θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ξηρομεριτών!


Για 1.000 ευρώ του HEMOCUE ο Δ/ντης του Κ.Υ. Αστακού και η 6η ΥΠΕ θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ξηρομεριτών!!!!

Κι αν δεν πάρετε εσείς τα HEMOCUE και τα σακχαρόμετρα, που είναι δώρο από τις εταιρίες, θα τα πάρουμε εμείς σαν Δήμος το 2019 όχι μόνο για τα Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα, αλλά και για όλα τα περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου μας, όπως θα πάρουμε και Δημοτικό Ασθενοφόρο, όπως σαν Δήμος Αστακού είχαμε πάρει 12 μηχανήματα!!!!

Εγώ έχω δώσει εξετάσεις 40 χρόνια για την συμπεριφορά μου απέναντι σε συναδέλφους και φαίνεται η φωτογραφία με τον Συνάδελφο Γιώργο Βαρεμένο και τα παιδιά του, με τον οποίο για 20 χρόνια είχα αδελφική συνεργασία, όπως και με τον κύριο Ζούλα, με οποίο παρά το γεγονός ότι έχει συνταξιοδοτηθεί συνεργαζόμαστε και έχουμε βρεθεί μαζί σε επείγοντα και σοβαρά περιστατικά, στα οποία προσφέρει εθελοντικά τις βοήθειές του. Και πέρα από τις πολλές επιστημονικές διακρίσεις και βραβεύσεις υπάρχουν στο βιογραφικό μου αναφορές από τους Διευθυντές των κλινικών και εργαστηρίων μεγάλων Νοσοκομείων για το ήθος μου, και την συμπεριφορά μου απέναντι σε συναδέλφους σε προσωπικό Νοσοκομείων και ασθενείς , κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται πολύ συχνά, αφού σε αυτές τις βεβαιώσεις συνήθως γίνεται αναφορά μόνο στο επιστημονικό επίπεδο.

Και όλη αυτή η γελοία κατάσταση, γιατί κάποιοι απαξιώνουν την δημόσια υγεία, όταν φθάνουν ένα ολόκληρο Κέντρο Υγείας να έχει ένα μόνο σακχαρόμετρο, όταν όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα δίνουν οι εταιρίες στους διαβητικούς και σε γιατρούς εντελώς Δωρεάν και εγώ έχω καμιά 10ριά στο ιατρείο μου και όταν τελειώνει η μπαταρία κάποιου δεν την αλλάζω, αλλά το στέλνω για ανακύκλωση και χρησιμοποιώ καινούριο!!!

Αλήθεια πείτε μου κύριοι ανευθυνουπέυθυνοι;

Το Σάββατο 16/6/2018 στην «περίφημη» εφημερία είχατε μόνο ένα Σακχαρόμετρο στο Κέντρο Υγείας Αστακού ;;;;

Μήπως έχετε αυτό το μηχάνημα το HEMOCUE (το κόκκινο) με το οποίο η μονάδα αιμοδοσίας, όταν έρχεται από το Σύλλογο Γυναικών για εθελοντική αιμοδοσία, παίρνει πρώτα μία σταγόνα αίμα και σε ένα λεπτό της ώρας έχει το αποτέλεσμα της αιμοσφαιρίνης και του αιματοκρίτη, για να προχωρήσει για να πάρει αίμα ή όχι από τον αιμοδότη.;;;

Ξέρετε ότι το μηχάνημα αυτό το έχω στο Ιατρείο μου και έχω πάει με χαρά και αφιλοκερδώς στο Κέντρο Υγείας, όταν με κάλεσαν συνάδελφοι για περιστατικά πιθανής εσωτερικής αιμορραγίας, όπως έχω πάει και με τον φορητό μου υπέρηχο όσες φορές με κάλεσαν επίσης με χαρά και αφιλοκερδώς (και υπάρχουν και μαρτυρίες) .

Λίγο φιλότιμο κύριε Διευθυντά του Κέντρου Υγείας Αστακού και κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ χάθηκε;

Ξέρετε πόσο κάνει αυτό το μηχάνημα κύριε Διευθυντά του Κέντρου Υγείας Αστακού και κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ ;

Μόνο 1.000 ευρώ!!!!!

Και για 1.000 ευρώ θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων κατοίκων στο Ξηρόμερο, αφού ο εφημερεύων γιατρός δεν έχει την δυνατότητα, αφού δεν είναι η παρασκευάστρια του Μικροβιολογικού για να βγάλει έναν αιματοκρίτη τα απογεύματα, τα βράδια ή τις αργίες και να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση του ασθενούς.

Ντροπή σας λοιπόν!!!!

Να γιατί με εμπιστεύονται οι χιλιάδες των ασθενών μου σε όλο το Ξηρόμερο, ενώ εσείς απαξιώνεται το Κέντρο Υγείας, ενώ εγώ το στηρίζω με κάθε τρόπο, όταν μου ζητηθεί , κάνοντας το αυτονόητο να απλώνω το χέρι για συνεργασία προς όφελος των ασθενών!!!!

Μήπως μπορείτε να μας πείτε κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ, τι ορίζει ο νόμος για τις εφημερίες των γιατρών των Κέντρων Υγείας, ακόμη και γι ‘ αυτές που στο εγκεκριμένο από εσάς πρόγραμμα εφημεριών χαρακτηρίζονται ως εφημερίες ετοιμότητας και μέχρι πόσα χιλιόμετρα μακριά από το Κέντρο Υγείας μπορεί να ευρίσκεται ή να διαμένει ο έχων εφημερία ετοιμότητας γιατρός;;;

Γνωρίζετε κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ, πως πραγματοποιούν κάποιοι γιατροί τις εφημερίες ετοιμότητας, πέραν αυτών τα οποία κατήγγειλε κύριος Τσάμης και τους καλύπτετε ή γίνονται πίσω από την πλάτη σας και αυτοί ξαπλωμένοι στις ανέσεις του σπιτιού τους απλά τσεπώνουν καμιά 10ρια χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από εφημερίες, ενώ δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε λεπτό;;;;;!!!

Και τώρα θα απευθυνθώ στον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Ζαμπάρα, με τον οποίο με συνδέει μακροχρόνια οικογενειακή φιλία, ο οποίος είναι από τους λίγους του Κρατικού Μηχανισμού με λαμπρές σπουδές, αφού διαθέτει και αυτός όπως και εγώ ένα Άριστο Διδακτορικό και είναι ένα σεμνό παιδί με αξίες και υπευθυνότητα!!!

Το γεγονός ότι προτείνατε κύριε Ζαμπάρα να γίνει ο Αστακός εδώ και ένα χρόνο υποσταθμός του ΕΚΑΒ, εμένα δεν μου λέει τίποτα, αφού ήδη χάθηκε τόσο άδικα η ζωή του Νίκου Μαντά. Και σε λίγο λήγει η θητεία σας σε αυτή την θέση!!!!

Δεν σας παρακαλώ, αλλά ως Δημόσιο πρόσωπο απαιτώ από εσάς:

1ον Εντός 10 ημερών να φέρετε HEMOCUE για την μέτρηση του αιματοκρίτη στα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα και από 10 σακχαρόμετρα!!!!

2ον Να μεταθέσετε άμεσα από το Περιφερειακό Ιατρείο Μαχαιράς τον γιατρό κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Κέντρο Υγείας Αστακού, προκειμένου να αναλάβει και την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αστακού, αφού ο σημερινός Διευθυντής είναι εντελώς ανεπαρκής και θέτει σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστακού. Και την ίδια ώρα να προκηρυχθεί η κάλυψη του Περιφερειακού Ιατρείου Μαχαιράς με άλλο Ειδικευμένο Γενικό γιατρό!!!

3ον Να υπογράψετε άμεσα την μετάθεση του Αστακιώτη γιατρού κυρίου Ηλία Γκάτση, από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ο οποίος εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι και αρίστου ήθους άνθρωπος!!!

Τότε και μόνο τότε θα είναι καλυμμένη τουλάχιστον από ιατρικό δυναμικό η περιοχή ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστακού και μερικώς του Μύτικα.

Γιατί όπως λέει και ο λαός μας μα παχιά λόγια και πορδές αυγά δεν βάφονται!!!!

Όσο για το θέμα της κάλυψης της βάρδιας με οδηγούς ασθενοφόρων, δεν το έλυσε καμιά Κυβέρνηση μέχρι σήμερα, όπως σας είπα, αν δεν αλλάξει η νομοθεσία, η οποία να προβλέπει να είναι σε ετοιμότητα κάθε ημέρα όλο το 24ωρο ένας οδηγός, χωρίς να πηγαίνει καθόλου να κάθεται στο Κ.Υ, αν δεν τον χρειαστούν για διακομιδή, γιατί με το σημερινό καθεστώς απαιτούνται 5 οδηγοί για να καλυφτούν όλες οι βάρδιες με τα ρεπό και τις κανονικές τους άδεις και αυτό δεν θα γίνει ποτέ!!!

Εάν δεν τα κάνετε αυτά, να ξέρετε πως πέραν της οικογενειακής μας φιλίας, στον Αστακό θα είστε ανεπιθύμητοι .

Να ποιος νοιάζεται πραγματικά για την Δημόσια Υγεία και ποιοί την υπονομεύουν!!!

Για τα άλλα έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη και ο πέλεκυς θα είναι βαρύς!!!!


DR Παναγιώτης Στάικος ένας απλός γιατρός, που σέβεται τους ασθενείς του και τιμά τους πραγματικούς γιατρούς, όπως έκανα πριν λίγες ημέρες για τον Καθηγητή Γαστρεντερολογίας κύριο Κωνσταντίνο Θωμόπουλο . Υ.Γ. 1 Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι, πως το τέλος της Τραγωδίας –Ασθενοφόρο δεν έχει γραφτεί ακόμα και πως οι τραγωδίες τελειώνουν με κάθαρση .

Δεν φοβούνται αλήθεια, εάν συμβεί το απευκταίο να έχει στο Κέντρο Υγείας κάποιος γονιός τα παιδιά του μετά από κανένα τροχαίο, τα οποία να ψυχορραγούν και εκείνοι να του πουν πως δεν έχουν οδηγό βάρδιας, ότι μπορεί να θολώσει το μυαλό του και να βγάλει από κανένα Αγροτικό καμιά καραμπίνα και να τους καθαρίσει όλους σαν ποντίκια;;;;!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad