Διαμαρτυρία Κουντούρη για τη σημαία της ΑΕΚ που κάποιοι πέταξαν στο γκρεμό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2018

Διαμαρτυρία Κουντούρη για τη σημαία της ΑΕΚ που κάποιοι πέταξαν στο γκρεμό

Είμαι ένας μεσήλικας ΑΕΚτζής. Φέτος η ομάδα μου πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 24 βασανιστικά χρόνια. Με το φίλο μου το Γρηγόρη Λαχανά, είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας, ότι όταν ξανάπαιρνε η ΑΕΚ πρωτάθλημα θα πηγαίναμε στη Βελούτσα να βάλουμε σημαία.

Στις 6 Μάη ανεβήκαμε στο βουνό και τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Μια πράξη που χαροποίησε ΑΕΚτζήδες σε όλη την Ελλάδα (Διαφημίζοντας έτσι και τον Αστακό μιας και έγινε γνωστό και από blogs της ΑΕΚ αλλά ήταν και δημοφιλές θέμα στα τοπικά blogs) και χαιρετήθηκε και από πολλούς συντοπίτες μας, διαφορετικών συλλογικών προτιμήσεων.

Σε 5 χρόνια νίκησα 2 φορές τον καρκίνο!!!

Η βλακεία, όμως, και η χαζομάρα δεν νικιόνται με τίποτα.

Το να πάει κάποιος (ή κάποιοι) να σπάσει τον ιστό και να πετάξει τη σημαία στο γκρεμό μόνο κακία και μικροψυχία δείχνει τη στιγμή που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να βάλει τη σημαία της ομάδας του και να είναι και μάγκας.

Τώρα η σημαία κυματίζει και πάλι ψηλά στη Βελούτσα και όσες φορές ξαναγίνει το ίδιο λάθος άλλες τόσες θα στήνετε στο ίδιο σημείο


Με Σεβασμό 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad