Λύση της συνεργασίας του Ηρακλή Αστακού με τον προπονητή Μάκη Μπότσιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2018

Λύση της συνεργασίας του Ηρακλή Αστακού με τον προπονητή Μάκη Μπότσιο

Ευχαριστήρια επιστολή του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού στον Μάκη Μπότσιο.

Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάκη Μπότσιο.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το τέλος της συνεργασίας μας αποτελεί την ορθότερη επιλογή και θα είναι καλύτερα και για τις δυο πλευρές.

Ο κ. Μάκης Μπότσιος είναι γέννημα θρέμμα του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και υπηρέτησε το τοπικό ποδόσφαιρο με επαγγελματισμό και συνέπεια τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής. Έβαλε τη σφραγίδα του στην ομάδα και γενικότερα στον τοπικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα η δουλειά που κάνει στις ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι υποδειγματική και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Θεωρούμε τιμή μας που συνεργαστήκαμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν λέμε αντίο αλλά «εις το επανιδείν».


Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad