Τελέστηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Ιουλίου 2018

Τελέστηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία

Στο ιστορικό μοναστήρι του Προφήτη Ηλία (Αη Λια) κατά την προφορά των ντόπιων στο Καραϊσκάκη του Δήμου Ξηρομέρου) τελέστηκε χθες το απόγευμα πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας για την εορτή του Προφήτη Ηλία.

Εκατοντάδες πιστοί, όχι μόνο από το Καραϊσκάκη αλλά και από τα γύρω μέρη (Βασιλόπουλο, Αστακό, κλπ) ανηφόρισαν στον λόφο όπου βρίσκετε το επιβλητικό μοναστήρι και παρακολούθησαν τον Εσπερινό.

Μέλη του τοπικού Ιππικού ομίλου υποδέχονταν τους πιστούς που έφταναν στην Μονή μαζί με τα εντυπωσιακής ομορφιάς άλογά τους, δίνοντας και οι ίδιοι το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Μετά την λήξη του Εσπερινού ο πολιτιστικός σύλλογος παρουσίασε ένα χορευτικό πρόγραμμα με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς που κράτησε αργά.


Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad