Αστακός: Καλώδια της ΔΕΗ περνούν μέσα από πεύκο που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Αυγούστου 2018

Αστακός: Καλώδια της ΔΕΗ περνούν μέσα από πεύκο που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή (ΦΩΤΟ)

Αναγνώστρια επισημαίνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς που μπορεί να προκληθεί από πεύκο,  μέσα από το οποίο περνούν καλώδια της ΔΕΗ και βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή του Αστακού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Μετά την τραγική φωτιά στο Μάτι κανείς δεν θέλει να βάλει μυαλό. Ίσως εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να αναδείξετε τα προβλήματα του τόπου. 

Στο χοβολιό κανείς δεν έχει φροντίσει να κόψει ένα πεύκο, δέντρο ιδιαιτέρως προβληματικό σε περίπτωση φωτιάς μέσα από το οποίο περνούν καλώδια της ΔΕΗ και βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, όπου την περίοδο του καλοκαιριού διαμένουν οικογένειες και παππούδες με μικρά παιδιά.

Επιπλέον κανένας οδοκαθαριστης δεν έχει περάσει εδώ και χρόνια να σκουπίσει τουλάχιστον τις πευκοβελόνες που πέφτουν στην πλατεία. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει σε περίπτωση μιας σπίθας;

Ό Δήμος αν και έχει ενημερωθεί  καμμία ενέργεια δεν έχει κάνει. Φαίνεται πως πρέπει να παρέμβει ο Σκάι για να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ,  του Δήμου κ.ο.κ.

Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad