Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Tae Kwon Do ITF ο Χριστόφορος Αντώνης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Αυγούστου 2018

Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Tae Kwon Do ITF ο Χριστόφορος Αντώνης

- Με 10 αθλητές ο σύλλογος μας πλαισιώνει την Εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων και βετεράνων!!!
- Καλή επιτυχία στους αθλητές μας καθώς και σε όλη την αποστολή!
- Είμαστε περήφανοι για όλους σας!
- Minsk we are coming!


MEΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ TAE KWON DO ITF Ο ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ο νεαρός αθλητής της Νίκης Παλαίρου και του Ακαρνανικού Αλυζίας πραγματοποίησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα στην Θεσσαλονίκη και όλη η αποστολή αναχώρησε σήμερα για το Μινσκ της Λευκορωσίας όπου και θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο ....Minsk Belarus World Championships 2018...

Την αποστολή θα ακολουθήσει και ο προπονητής των συλλόγων κ. Καυμενάκης Σπύρος ο οποίος δήλωσε « Τι να πρωτοπώ για τον Αντώνη ....για το ήθος του, για την αγάπη του για αυτό που κάνει,  για τις θυσίες του, για τον ιδρώτα, την επιμονή, και την υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, για την προετοιμασία του όλο το καλοκαίρι... του αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια …μόνο συγκίνηση και η υπερηφάνεια προκαλεί το παράδειγμα του.

Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι του, καλή επιτυχία στο παγκόσμιο, καλή δύναμη και καλή επιστροφή... εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του ακόμη και στο μακρινό Μινσκ να τον καθοδηγώ και να τον καμαρώνω… Ότι κι αν γίνει όμως αυτή είναι μια μοναδική στιγμή που όλο οι αθλητές ονειρεύονται να τη ζήσουν. Εκπροσωπείς τον εαυτό σου, τον τόπο σου, το σύλλογό σου, τον δάσκαλο σου, την οικογένεια σου και τέλος εκπροσωπείς την ΕΛΛΑΔΑ… 

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ξηρομέρου για την βράβευση του νεαρού αθλητή αλλά περισσότερο το δήμο Ακτίου Βονιτσας για την συνολική στήριξη της προσπάθειας που κάνουμε με τον νεαρό αθλητή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad