Συνάντηση του Βασίλη Φεύγα με τον γιατρό Ιωάννη Τριανταφυλλάκη στο Κέντρο Υγείας Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση του Βασίλη Φεύγα με τον γιατρό Ιωάννη Τριανταφυλλάκη στο Κέντρο Υγείας Αστακού

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος και σύμβουλος εκλογικής στρατηγικής κ. Βασίλης Φεύγας σε συζήτηση που είχε με τον γιατρό κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη στο Κέντρο Υγείας Αστακού, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Συζητώντας με τον γιατρό Ιωάννης Τριανταφυλλάκης στο Κέντρο Υγείας Αστακού. Επιτελεί το έργο του με ευθύνη και παράλληλα συνεχίζει το ερευνητικό του έργο σε διεθνές επίπεδο. Θα μπορούσε να αρκεστεί σε αυτά, αλλά δεν το κάνει. Τον βρήκα να "φροντίζει" το Κέντρο Υγείας με την ίδια αγάπη που φροντίζει τους ασθενείς του καθημερινά!».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad